April 4

PPM-system, avkastning för november månad, 1.47%

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

Då har jag avverkat ytterligare en månad med Samuelssons Rapports PPM-system. Tiden går fort och jag har nu några månader bakom mig sedan jag började här på bloggen. Jag lyckades trots allt kaos på marknaden ändå öka mina PPM-pengar med 1.47% denna månaden. Inte illa tycker jag och något som jag får vara nöjd med. Dessutom lyckas jag med denna avkastning med fortsatt mycket låg risk.
Det är inte lätt att sia om framtiden nu. Många står och väger i frågan om vi nu har fått en vändning i marknaden eller inte. Det är naturligtvis inte något som jag kan svara på heller. På grund av den osäkerhet som råder så tar jag heller inga stora risker. Det är ju trots allt min pension jag handskas med. Ni som följer mitt system vet vad jag tror är det som med störst sannolikhet kommer fortsätta uppåt den närmaste tiden.
Skicka ett email till: samuelssonsrapport@gmail.com om Ni vill se hur jag placerar mina pengar.
Klicka på bilden för en förstoring
PPM system+m%C3%A5nadsrapportering+november 08 Samuelssons Rapport
PS. Mitt system är inte några investeringsråd för andra utan mer en möjlighet för de som är intresserade att se vad jag gör med mina PPM-pengar.

Läs mer om de bästa fonderna enligt mig.

Här kan du läsa mer om våra fondguider och artiklar samlade i vårt arkiv på ett ställe. 

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Vad är fonder?

Vad är fonder?

Fondavgifter: Allt du behöver veta om fondernas avgifter

Fondavgifter: Allt du behöver veta om fondernas avgifter