Last Updated on 8 september, 2021 by Håkan Samuelsson

Samuelssons+Rapport+PPM System Samuelssons Rapport

Jag har som jag nämnt tidigare på denna blogg funderat på att presentera något konto med trading eller investeringsaktiviteter på. Jag har inte tidigare kommit på något bra sätt att göra detta på då det lätt kan bli krångligt att sköta och svårt att följa och förstå.
Läs mer om de bästa fonderna enligt mig.

 

Det slog mig i veckan att det som jag kan börja med är att redovisa ett PPM-System som jag använder. Det är ett system som jag själv tycker är fantastiskt och som jag använt själv i över 4 år och som är testat historiskt tillbaka till 1987. Detta utan optimering och annat ”fusk” som man lätt kan ta till om man designar strategier… Systemet är enkelt att ta hand om och är perfekt anpassat till PPM där bytena är långsamma och valet av fonder stort”.

 

Utan att sticka ut näsan för mycket så tycker jag själv att detta systemet är överlägset andra strategier som finns till försäljning på nätet. Det finns en del system som har hyfsade avkastningkurvor men det till alldeles för hög risk. Att ”fixa” ett system med bra avkastning är normalt inte så svårt men att göra det till låg risk, det är lite svårare. Där tror jag detta PPMsystemet blir svårslaget.

Jag kommer inte avslöja logiken bakom det. Allt jag kommer att göra är att redovisa varje transaktion som jag gör så att det är lätt att se vad jag gör. Jag uppmuntrar dock ingen att följa detta systemet utan vill understryka att detta mer är ett sätt för mig att skriva om hur jag investerar mina PPM-pengar. Skulle du använda det jag skriver till att göra egna affärer så gör du det på egen risk.

Jag tänkte återkomma mer till systemet lite senare, kanske i helgen eller allra senast innan månadsskiftet.

Följ Oss På Twitter