Idag har det varit mycket lektioner. Även om jag tycker det är vansinnigt roligt att prata med mina elever och diskutera trading så är det också ganska tröttande. Man blir trött i huvudet efter ett tag. Jag som heller inte är van att prata så mycket utan mest är van att sitta framför mina skärmar. På mina lektioner brukar det vara jag som håller i taktpinnen och pratar mest hela tiden. Det är naturligtvis ganska självklart att det är jag som pratar och undervisar men när det blir många timmar på en dag så kan det bli ansträngande. Men som jag sa, det är aldrig tråkigt. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som har möjlighet att få lära ut sådant som jag älskar att hålla på med. Det är också kul att fler och fler upptäcker algotrading med alla dess fördelar gentemot manuell trading som dom flesta sysslar med. Som jag redan sagt många gånger, inom en inte alltför avlägsen framtid så kommer dom flesta hålla på med det. Inte för att alla kanske vill göra det utan mest för att det är det enda som fortfarande fungerar.

Idag har jag inte fått färdig någon edge eller strategi som jag skrev om häromdagen. Däremot har jag förutom mina lektioner jobbat en del med mina 2 nya för mig stora projekt för 2018. Jag håller dom fortfarande lite hemliga men det är på gång. Det är nya marker för mig och något som jag länge velat göra och det är därför extra spännande att få jobba med det.

Dessutom har jag spelat Roblox med min son. Han frågar mig alltid när jag hämtar honom från skolan om vi skall ”teama” idag? Självklart säger jag. ”Teama” är precis som det låter, man spelar 2 stycken på samma bana men på 2 olika datorer. Roblox är något som jag faktiskt börjat att tycka är lite kul. Roblox är extremt populärt och en gigantisk plattform med mängder av spel. Det är mest inriktat mot barn men det finns en hel del kul spel. Speciellt om man dessutom är 2 st. Idag blev det några ”Tycoonspel”. Vi blev vansinnigt rika efter hårt jobbande med att bygga upp vår värld med maskiner och vapen. Barnsligt? Absolut, extremt barnsligt men roligt också om man vågar ge sig hän och lägga sig på samma nivå som där leken och spelen befinner sig.

Nu är swingtradingen uppdaterad inför morgondagen och klar för utskick till alla medlemmar. Min trading gick plus minus noll idag. Dags att logga ut och styra kosan mot sovrummet. Skall se om RubinsReport gjort någon ny You Tube video som jag kan slappna av med några minuter i sängen. Hans show är en oas för mig bland alla fakenews och galenskaper i världen idag.

Roblox figurer på rad

Roblox

Läs mer om Livet som trader.

Intellecutal dark web

Utbildningar

inom Trading och Investeringar?