April 4

Så här ser min portfölj ut inför måndagens trading

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

Som ni ser är det ganska mycket rött. Lika mycket rött som grönt faktiskt. Portföljen nedan är vad mina midterm strategier tog med sig hem över helgen. Det är öppna trades med andra ord. En ganska typisk dag färgmässigt (vinnare/förlorare) även om jag brukar ha fler positioner normalt. Det är dock sommar och vi saknar en del volatilitet som brukar sätta fart på lite fler strategier. När börsdagen sedan öppnar kommer alla mina daytradingstrategier att kicka igång också.  Alla mina midterms och daytradingstrategier autotrejdas automatiskt av mina programvaror. Om ni undrar vad det är för marknadspositioner så är det terminskontrakt för en del olika marknader runt om i världen. Portföljen har jag byggt upp för att försöka uppnå så mycket diversifieringseffekt som möjligt.
Jag lär ut hur jag gör i min algotradingkurs för dom som är intresserade.
Här är en elev som går min kurs. Han skriver om hur det har varit ända sedan han började.
654654 Samuelssons Rapport


 

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

$3300 i vinst! En av mina; duktiga algotradingelever gav mig denna fina trade

$3300 i vinst! En av mina; duktiga algotradingelever gav mig denna fina trade

Autotrading – lär dig hur man kommer igång med trading

Autotrading – lär dig hur man kommer igång med trading