April 4

Samuelssons rapport: Enmansshow till Sveriges största sida om trading (Internationell Expansion)

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

Samuelssons rapport är en sida om trading som startade 2008 av Samuelsson som en hobby och sidoverksamhet. Han började blogga för att kunna nå ut till fler likasinnade i Sverige och fann att kontakten och nätverkande med andra traders var det mest givande med bloggen. Idag har Samuelssons rapport flera hundra medlemmar och växer stadigt med sina utbildningar och läsare.

Samuelsson har arbetat med trading i ungefär 20 år, både i USA och Sverige. Han har en series 7 licens från London och har arbetat för Merrill Lynch i Chicago. Idag handlar han aktivt på börser över hela världen och spenderar sina arbetsdagar med att handla sina egna tradingstrategier och aktieportföljer, ta hand om Samuelssons rapport och lära upp nya traders.

Sedan slutet av 2017 är det inte bara Samuelsson som jobbar med Samuelssons rapport. Han har fått hjälp med skrivande, support och drift, och fokuserar mest på tradingen, aktieportföljerna och utbildningen. På grund av tidsbrist söker han också samarbetspartners för att fortsätta utveckla sidan.

Samuelssons Rapport har en stark community av medlemmar och läsare som hjälper varandra med tips och råd, och delar sina egna erfarenheter och framgångar på sidan. Detta har gjort att många har hittat stöd och hjälp hos Samuelssons rapport genom åren. Utöver communityn erbjuder Samuelssons rapport också kurser och artiklar om olika aspekter av trading, samt är nåbar på flera sociala medier. Utöver sitt innehåll finns alltså Samuelssons rapport också på flera sociala medier, inklusive Twitter, Instagram och Facebook.

Samuelssons rapport söker ständigt traders, investerare, aktiekunniga och duktiga skribenter att hjälpa till med olika projekt. Om du tror att du har något att bidra med, tveka inte att höra av dig till sidan.

Internationell expansion

Nu expanderar Samuelssons Rapport internationellt och en av deras sidor, Quantified Strategies, är redan en av de största i världen inom mekanisk trading. Deras innehåll och community har gjort dem till en viktig resurs för traders över hela världen.

Här är deras nyhetsbrev.

Samuelssons Rapport fortsätter att växa och utvecklas, och de ser fram emot att fortsätta hjälpa traders att lyckas i tradingvärlden, både i Sverige och internationellt.

Summering

Samuelssons rapport är Sveriges största sida om trading och har växt snabbt sedan den startade år 2008. Idag har den över 10 miljoner läsare och är den mest lästa sidan för daytrading, swingtrading och algotrading i Sverige. Dess popularitet kan tillskrivas dess omfattande innehåll, vilket inkluderar kurser, artiklar och sociala medier.

En av anledningarna till Samuelssons rapports framgång är dess aktiva och hjälpsamma community. Medlemmar kan diskutera strategier och få råd och stöd från andra erfarna traders. Sedan starten har sidan hjälpt många att lära sig om trading och förbättra sina färdigheter.

Kurserna på Samuelssons rapport är också välkända för att vara av hög kvalitet och ger en grundläggande förståelse för trading samt mer avancerade tekniker. Artiklarna är skrivna av erfarna traders och ger insikt och tips om hur man kan förbättra sina trades.

Samuelssons rapport är också mycket aktiv på sociala medier, med en stark närvaro på plattformar som Twitter och Facebook. Detta ger medlemmarna möjlighet att ställa frågor och få snabba svar, samt hålla sig uppdaterade om de senaste trenderna och nyheterna inom trading.

Sammanfattningsvis är Samuelssons rapport en mycket respekterad och omtyckt sida för traders i Sverige. Dess omfattande innehåll, aktiva community och starka närvaro på sociala medier gör den till den främsta destinationen för trading i landet.

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Köp dippar framgångsrikt med XACT Bull eller OMX30

Köp dippar framgångsrikt med XACT Bull eller OMX30

Köp OMX index i stark uppgångsfas – robust avkastning sedan IT kraschen för över 20 år sedan

Köp OMX index i stark uppgångsfas – robust avkastning sedan IT kraschen för över 20 år sedan