April 6

Samuelssons Rapport

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

Jag hoppas alla haft en bra jul och nyår. Personligen så hade jag en fantastisk sådan med både superb trading, vila och nöjen. 2017 blev ett riktigt bra år för mig personligen och även jobbmässigt. Min trading hade ett bra år och även Samuelssons Rapport hade ett rekordår räknat till antal medlemmar och antal utbildningar som vi har haft. Riktigt roligt att det vi gör är uppskattat.
Jag har stora planer inför 2018. En del av detta kommer ni få ta del av allteftersom när jag rullar ut nyheterna och jag tror och hoppas att ni kommer att gilla det. Jag vill inte läcka någon info ännu men det handlar egentligen om 2 nyheter och båda är mitt huvudfokus för de första 6 månaderna av 2018.
Nu är det också hög tid för dig att anmäla dig till vår algotradingutbildning om ni vill gå den ganska snart. Den är populär och platserna går fort. Jag har ingen möjlighet att ta mig an mer än 2-3 stycker per månad. Det finns fortfarande några platser kvar i vår så passa på om ni är sugna på att börja autotrejda på allvar.
Ha en bra vecka och lycka till med tradingen önskar Samuelssons Rapport!!!

vCBQcL1 Samuelssons Rapport

 
 
 
 
 
 

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Sova gott med en ny tradingstrategi

Sova gott med en ny tradingstrategi

Det är svårt att ta semester om man har roligt

Det är svårt att ta semester om man har roligt