Last Updated on 18 september, 2020 by Linus

Jag hoppas alla haft en bra jul och nyår. Personligen så hade jag en fantastisk sådan med både superb trading, vila och nöjen. 2017 blev ett riktigt bra år för mig personligen och även jobbmässigt. Min trading hade ett bra år och även Samuelssons Rapport hade ett rekordår räknat till antal medlemmar och antal utbildningar som vi har haft. Riktigt roligt att det vi gör är uppskattat.
Jag har stora planer inför 2018. En del av detta kommer ni få ta del av allteftersom när jag rullar ut nyheterna och jag tror och hoppas att ni kommer att gilla det. Jag vill inte läcka någon info ännu men det handlar egentligen om 2 nyheter och båda är mitt huvudfokus för de första 6 månaderna av 2018.
Nu är det också hög tid för dig att anmäla dig till vår algotradingutbildning om ni vill gå den ganska snart. Den är populär och platserna går fort. Jag har ingen möjlighet att ta mig an mer än 2-3 stycker per månad. Det finns fortfarande några platser kvar i vår så passa på om ni är sugna på att börja autotrejda på allvar.
Ha en bra vecka och lycka till med tradingen önskar Samuelssons Rapport!!!

vCBQcL1 Samuelssons Rapport

 
 
 
 
 
 

Vill du ha konkreta råd om trading och aktiesparande? Få vårt nyhetsbrev!

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email