MEDLEMSKAP ÖVERSIKT

Välj bland våra 3 medlemskap

 

Medlemskap

(inga bindningstider, du kan avsluta ditt konto när du vill)

INVESTERARE

kr 99

Per Månad

 

  • MINI

  • (59 kr/mån)
  • Innehåller aktieportföljerna:
  • Large Cap
  • USA portföljen
  • Bra fonder
  • Lat men Smart
  • Ja, jag vill bli medlem

INVESTERARE-1år

kr 985

Per År

TRADER

kr 349

Per Månad (prova på 30 dgr för 9 kr)

TRADER-1år

kr 2800

Per År

ROBUST TRADER

Välj bland våra 3 olika medlemskap:

(inga bindningstider, du kan avsluta ditt konto när du vill)

INVESTERAR (99 kr/mån)

– Ett medlemskap där du får tillgång till en mängd olika aktie- och fondportföljer.  Du kan se våra historiska resultat här.

  Investerare MINI (59 kr/mån)

Detta medlemskap innehåller aktieportföljerna: Large Cap, USA portföljen, Bra fonder samt Lat men Smart. Du kan se våra historiska resultat här.

TRADER (349 kr/mån)

– För dig som vill vara lite mer aktiv på börsen. Läs mer här om vårt erbjudande och hur du kommer igång. Swingtrading. 9 kronor i 30 dagar.

Prova-På för 9 kronor i 30 dagar. (Gäller ej portföljerna)

ALGOTRADER – THE ROBUST TRADER

– Välkommen till min Amerikanska systersida The Robust Trader. Det var här jag en gång började och nu har jag knutit ihop säcken med en tradingsida riktad mot den amerikanska marknaden. Håller du på med algotrading och vill veta mer om tradingstrategier och edger så är detta medlemskapet för dig. Se vad som ingår.


Ja, jag vill bli medlem

Våra resultat gömmer vi aldrig.

Samuelssons Rapport vågar även till skillnad mot dom flesta andra visa våra resultat. Många i branschen bortförklarar eller ljuger gärna om denna viktiga detalj.

Du hittar våra resultat nedan:

-Resultat Aktieportföljer

-Resultat Swingtrading STH & USA

Ja, jag vill bli medlem
Betalning sker via Paypal vilket är ett väldigt enkelt och säkert betalningsmedel. Du behöver inget konto där innan för att komma igång utan det skapas automatiskt när du fyller i dina kontaktdata.  Efter att ha anmält sig som medlem på vår börsblogg Samuelssons Rapport så kommer pengar att dras automatiskt från ditt konto tills du avslutar medlemskapet. Pengar kommer betalas i förskott för varje kommande månad. Du kan givetvis avsluta ditt konto när som helst på Samuelssons Rapport. Vill du ha en separat faktura (eller kvitto) utskrivet så tar vi en avgift på 75 SEK för det.


Trogen medlem

*Om du har varit medlem på Samuelssons Rapport kontinuerligt i mer än 6 månader erhåller du 5% rabatt på månadspriset. Detta sker inte automatiskt utan endast på egen begäran och inte retroaktivt. Anledningen till att det inte sker automatiskt är för att min programvara inte kan hantera det.
*Om du har varit medlem kontinuerligt i mer än 12 månader erhåller du 10% rabatt på månadspriset. Detta sker inte automatiskt utan endast på egen begäran och inte retroaktivt. Anledningen till att det inte sker automatiskt är för att min programvara inte kan hantera det.
*Du kan inte kombinera olika rabatter för ett medlemskap.
*** (Gäller ej Guld och Professionella paketet inom Algotrading olika kurser på Samuelssons Rapport. Maila mig om rabatter för detta)

Den information och de analyser som ni finner på Samuelssons Rapport tillhandahålls endast i informationssyfte. Ingenting på Samuelssons Rapport skall tolkas som personlig investeringsrådgivning. Under inga omständigheter skall denna information ses som en rekommendation att köpa, sälja eller behålla något värdepapper. Samuelssons Rapport kan heller inte garantera att något av den information som du hittar på Samuelssons Rapport är korrekt, och att något skrivet på börsbloggen Samuelssons Rapport bör eller kan bli föremål för oberoende kontroll. Du, och du ensam, är alltid ansvarig för eventuella investeringsbeslut du gör. De idéer och strategier som finns på webbplatsen ska aldrig användas utan att du först bedömer din egen personliga och ekonomiska situation, eller att du rådfrågar en professionell finansiell rådgivare. Mina tankar och åsikter kommer också att ändras från tid till annan allteftersom som jag lär och samlar på mig mer kunskap.


Samuelssons Rapport är en börsblogg som inte står under Finansinspektionens tillsyn. Medlemskapen och tjänsterna ska inte betraktas som en personlig rekommendation. All användning av tjänsten på Samuelssons Rapport sker på egen risk. Beslutsunderlag och annan information tillhandahålls på Samuelssons Rapport utan garantier avseende säkerhet, risknivå eller korrekthet. Du uppmärksammas härmed på att all investering i aktie- och kapitalmarknaden innebär ett risktagande. Värde och avkastning kan såväl öka som minska och du kan förlora det investerade kapitalet. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida resultat. För ytterligare information se friskrivning samt prenumerationsvillkor.