Last Updated on 24 November, 2021 by Håkan Samuelsson

Stadia

Stadia om allt du behöver veta om Google nya konsoldödare Stadia. Google har just vänt upp och ner på spelvärlden. Om Stadia infriar sina många löften behövs ingen spelkonsol.

Stadia
Stadia
Ordet ”stadia” är främmande, åtminstone i svenska öron. Konkurrenterna har i alla fall namn som går att begripa. Är det här tv-spelet som kommer göra din Playstation eller Xbox lika modern som din videobandspelare? Tiden är kommen för Googles spelströmningstjänst som får namnet Stadia. Fem sekunder är allt som krävs för att starta ett spel på Youtube. Google Stadia är företagets kommande plattform för streaming av spel och latensen spelare kan komma att uppleva i spel på plattformen.
Häromdagen visade Google upp Stadia, en molnbaserad speltjänst som gör det möjligt att spela krävande spel på valfri apparat. Stadia kommer att vända upp och ner på spelvärlden så som vi känner den idag. Ett exempel på något nytt är att du skulle kunna spela 1000 mot varandra i Fortnite istället för dagens 100. Det fanns många nyheter och jag rekommenderar dig att kika pådenna videon. Stadia kommer med stor sannolikhet att förändra allt.

 
 

Följ Oss På Twitter

Vi finns även påTwitter