Swingtrejding – Collective2

Min swingtrading – Nu på topplistan i USA

Jag använder liknande strategier/signaler som jag använder för min Swingtrading på bloggen som alla medlemmar har tillgång till. Skillnaden med USA-swingen är att här får ni se mig handla med mina signaler och inte bara lista dom som jag gör här på bloggen. Courtage är dessutom inkluderat. Det finns även möjlighet att autotrejda min swingtrading på eget konto. Maila mig om du vill veta mer om detta.

Ni kan hitta strategin på en sida som heter Collective2. Den är en av dom största sidorna för liknande ändamål i världen. Min strategi har gått väldigt bra och är en av dom bättre på sidan om man ser till C2’s egen ranking. Dom bästa strategierna på collective 2 får dessutom möjlighet att listas på en annan lista som hedge fonder kollar på för att hitta nya strategier/traders. Där finns nu även min strategi med.

Är man medlem på Samuelssons Rapport (Trader) så ingår denna gratis oavsett priset på Collective2.

Jag hade som mål att kunna få med några andra daytrading strategier också på Collective2 och erbjuda till er men tyvärr så blir slippage väldigt högt och länken mellan mina programvaror och Collective 2 är inte 100%-ig heller så det gjorde att jag var tvungen att lägga ner denna planen för tillfället. Så om du ser några andra strategier utöver XLN Swingtrading på sidan i mitt namn så är det dessa.

VIll man följa mina trades på Collcetive2 så måste man först bli Tradermedlem på min blogg. Om du är det så kostar det sedan ingenting att följa XLN Swingtrading på Collective2.

Här nedan ser du avkastningen på XLN Swingtrading i realtid sedan start.

chart84372841 Samuelssons Rapport

Var placerar vi stoppen? 

***Amerikanskt autotradingföretag skyltar med swingtradingstrategi från Samuelssons Rapport

* Kom ihåg att det finns en betydande risk för förlust i handel med aktier.
*Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
*Handla inte med pengar du inte har råd att förlora. 

vill du lära dig mer?

Fler Artiklar Nedan

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Läs Mer
Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Läs Mer
Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Average True Range – ATR, Volatilitets indikatorn

Läs Mer
Average True Range – ATR, Volatilitets indikatorn

Glidande Medelvärde i trading: Allt du bör veta om indikatorn för dina strategier

Läs Mer
Glidande Medelvärde i trading: Allt du bör veta om indikatorn för dina strategier