25 sätt att tjäna pengar snabbt

Ibland behöver du tjäna pengar snabbt. Det är kanske någon oförväntad utgift eller liknande. Därför ska vi idag gå igenom 25 sätt som du snabbt kan tjäna pengar på.

 1. Betalda undersökningar:

Ett av de mest populära sätten idag att tjäna pengar snabbt är genom att få betalt för att svar apå en massa frågor. Det kallas även betalda undersökningar. Det är ett väldigt lätt – och kul –  sätt att tjäna pengar på. Företag lägger idag ut stora summor med pengar för att ta reda på vad konsumenter tycker och vill ha. Nu kan du själv vara med och tjäna pengar enkelt online på dessa betalda undersökningar. Du kan hitta betalda undersökningar här (också för svenskar). Även här har jag skrivit om betalda undersökningar. Det är enkelt att komma igång. Det är bara att följa det som står på sidan du kommer till.

 1. Var barnvakt:

Det är många människor som är bereda att betala för att få en bra barnvakt, på en enda kväll kan du tjäna rätt bra med pengar. Sedan jobbar du bara en kväll vilket betyder att du tjänar pengar snabbt. Är du duktig finns det en chans att familjen anställer dig igen vilket betyder mer pengar.

 1. Sälj gamla kläder:

Detta fungerar på samma sätt som att sälja dina gamla saker, sälj dina gamla kläder och tjäna pengar på det. Det finns faktiskt sidor på internet som är helt dedikerade till just detta, försök att leta reda på dem för att kunna tjäna pengar snabbt.

 1. Bygg en blogg:

Detta kan ta lite tid att få igång men när du vill har en bra blogg kommer du kunna tjäna mycket pengar på den. Du behöver bara anstränga dig lite för att lyckas locka besökare. Det tar kanske lite tid i början men när bloggen väl är uppe kan du tjäna pengar snabbt. Det är det fantastiska med en blogg.

 1. Dagsjobb:

Det finns speciella jobb där du arbetar och får betalt i slutet av arbetsdagen. Perfekt för dig som vill ha ett mindre jobb och inte kan vänta en hel månad på att få lön. Eftersom du bara behöver jobba en dag är det ett utmärkt sätt att tjäna pengar snabbt.

 1. Bli en gatuartist:

Kan du sjunga, spela eller kanske måla? Då kan du testa att vara gatuartist vilket du verkligen kan tjäna pengar på. Se bara till att du kollar upp vilka regler som gäller först, du vill inte bryta mot lagen bara för att tjäna pengar snabbt.

 1. Leta burkar:

Att leta efter burkar och panta dem kanske låter fånigt men det lönar sig faktiskt. Många människor slänger sina pantburkar i soptunnor istället för att panta dem, du hjälper miljön och tjänar pengar i samma veva.

 1. Arbeta online:

Det finns många människor som är beredda att betala för att få olika arbeten gjorda. Mycket av detta kan du göra online vilket betyder att du kan sitta hemma med din dator och tjäna pengar på det. Dessutom kan du göra detta arbeta varifrån du vill, du kan sitta på en strand i Thailand samtidigt som du kan tjäna pengar snabbt.

 1. Köp billigt, sälj dyrt:

Om du vet vad som går att sälja för mycket pengar kan du köpa in saker billigt från till exempel en loppmarknad. Sedan kan du sälja det vidare dyrt och på så sätt tjäna en hel del pengar. Du kan faktiskt både köpa och sälja under samma dag, du kan därför tjäna pengar snabbt. Lär dig därför att hitta saker av värde, det kommer att löna sig.

 1. Genomför undersökningar:

Du kan göra undersökningar på nätet. Dessa brukar ta några minuter att göra och du brukar kunna tjäna några kronor på varje undersökning. Med många undersökningar kan du faktiskt tjäna rätt bra under en dag.

Tjäna pengar snabbt

Tjäna pengar snabbt

 1. Poker:

Om du är en duktig pokerspelare kan detta definitivt vara en lösning på dina pengaproblem. Du kan tjäna mycket pengar på online poker, du behöver bara vara duktig på just poker. Självklart finns det också sajter där du kan lära dig det hela, sajter där du inte spelar med riktiga pengar.

 1. Uber:

Uber är en tjänst som låter dig köra taxi. Människor använder appen och ber om att bli körda till ett speciellt ställe. Du tjänar sedan pengar genom att köra dem dit. Under en dag finns det mycket pengar att tjäna, det enda du behöver är en bil. Om du bara kör en dag kan du tjäna pengar snabbt, du behöver inte spendera mycket tid men du kommer tjäna en hel del pengar.

 1. Airbnb:

Denna tjänst låter dig hyra ut ditt boende. Du tjänar pengar när du inte är hemma genom att låta andra bo i ditt hem. Riktigt smart tjänst för dig som är villig att hyra ut ditt eget hus eller lägenhet. En utmärkt lösning om du ska åka bort på semester, då tjänar du samtidigt pengar medans du är borta.

tjäna pengar snabbt

tjäna pengar snabbt

 

 1. Uppdrag:

Det finns sidor på nätet där folk lägger upp saker som de vill ha gjorda och vad de är bereda att betala för det. Sedan kan du enkelt hitta och utföra dessa uppdrag för att tjäna pengar på det. Jobbar du hårt kan du snart ha tjänat ihop en summa pengar. Ett utmärkt sätt att tjäna pengar snabbt.

 1. Skaffa ett extrajobb:

Om lönen från ditt vanliga jobb inte riktigt räcker till kan du alltid fundera på att skaffa ett extrajobb. Detta ger dig då mer lön och på en kort tid kan du samla ihop en hel del pengar. Det kan vara svårt att hinna med två jobb men om ett är i skift kan det gå att matcha skiften med ditt vanliga jobb så att du kan hinna med båda.

Om du gillar denna artikel så kanske du uppskattar även dessa: 

 1. Sälj bilder:

Är du en duktig fotograf? Då kan du sälja dina bilder online för att tjäna pengar snabbt. En extra bonus är att när din bild väl finns på internet kommer du kunna tjäna pengar på den för all framtid. Det är med andra ord en passiv inkomstkälla.

 1. Frilansa:

Många sidor som Fiverr och Upwork låter dig frilansa och tjäna pengar på det. Med denna metod kan du tjäna pengar snabbt och enkelt, du behöver bara vara duktig på något vilket vi alla är. Alla kan något. Det handlar bara om att hitta detta något, sedan kan du börja tjäna pengar snabbt.

 1. Gör reklam:

Det finns många företag som kan tänka sig att betala för att du ska gå runt på stan med ett plakat om deras företag. Detta kan du tjäna pengar snabbt på, en dags arbete kan ge dig en trevlig lön. Du behöver inte heller göra speciellt mycket, bara gå omkring med plakatet. Ett enkelt sätt att tjäna pengar snabbt.

 1. Hyr ut:

Du har säkert något som du kan hyra ut. Om du till exempel hyr ut din båt över en dag kan du tjäna mycket pengar på det. Dessutom kan du tjäna pengar snabbt, riktigt snabbt. En perfekt lösning för alla er som behöver lite extra pengar. Du kan också hyra ut andra saker men det kan vara en bra idé att först kolla upp personen som vill hyr, att ta en deposition är också en bra idé för att vara säker på att du får tillbaka det du väljer att hyra ut.

 1. Hyr ut plats:

Ett annat sätt för att tjäna pengar snabbt är att hyra ut plats. Du kanske har ett förrådsutrymme eller liknande som du inte använder. Hyr ut det, du kommer få pengar varje månad eller oftare om det är vad du vill. Ni kan säkert komma överens om en veckohyra eller liknande. Du kan också begära en deposition för att få in lite mer pengar på kontot.

 1. Producera musik:

Om du producerar musik kan du tjäna pengar varje gång någon lyssnar på din låt, du behöver bara lansera den på spotify. På detta sätt har du skapat en passiv inkomst och du kommer kunna tjäna pengar snabbt om du lyckas locka lite lyssnare till din musik.

 1. Donera plasma:

Egentligen är det inte tillåtet att sälja plasman som finns i ditt blod men du kommer bli kompenserad för tiden som det tar, det betyder att du i princip säljer din plasma. På detta sätt kan du tjäna pengar snabbt och du får dessutom en gratis läkarundersökning.

 1. Delta i tävlingar:

Det finns många olika tävlingar på internet som du kan delta i för att snabbt tjäna pengar om du vinner. Deltar du i tillräckligt många lär du garanterat vinna någon av dem, därför är detta en bra metod.

 1. Betting:

Besitter du mycket kunskaper om en särskild sport? Då kan du börja med betting, om du kan betta rätt kommer du kunna tjäna pengar snabbt, riktigt snabbt faktiskt. Du får ut pengarna så fort matchen är slut om du vinner.

 1. Vadslagning:

Förutom betting finns det andra saker du kan satsa på. Det var tillexempel en man som satsade på att hans barnbarn skulle spela fotboll för en av Englands stora klubbar. När han sedan vann fick bolaget betala ut pengarna. Kan du förutsäga framtiden finns det därför mycket pengar att tjäna på detta. Satsa på saker du känner dig säker på för att tjäna pengar snabbt.

 

Artikeln är skriven av en frilansskribent och kan innehålla faktafel. Vi tar inte ansvar för det. Artikeln innehåller också samarbetslänkar med Avanza.