Traderutbildning

*Vill du börja Daytrejda?
*Vill du börja Swingtrejda?
mekanisk trading
*Vill du börja automattrejda? (algo & robottrading)
*Vilken mäklar skall jag välja?
*Vilken programvara skall jag välja?
*PENGAR TILLBAKA GARANTI (läs mer nedan)
*Vill du inte handla mekaniskt utan manuellt?
*Vill du börja trejda svenska marknaden eller tyska eller kanske den amerikanska?
*Vill du kunna utveckla strategier utan att överoptimera (curvefitting)
*Vill du lära dig ett sätt att utveckla strategier som är robusta utan sk. curvefitting (överoptimering)?

Ja, då har du kommit rätt. Jag har jobbat som trader i många år och lever på det och har även i några år varit i händelsernas centrum USA och varit både trader och mentor/coach där.

Jag tror mig ha sett mycket inom trading och tror mig även kunna coacha just dig mot det mål du satt upp att nå. Passa på att utnyttja min långa erfarenhet och ställ alla dom frågorna som du burit på och önskat att någon kunde svara på. Kanske jag är den som kan hjälpa dig?

 

♣♣♣ En elev berättar om sin utbildning med Samuelssons Rapport

Vem är jag?

Jag är en vanlig trader som försörjer sig på det. Jag känner mig oerhört privilegierad att kunna syssla med någonting som jag älskar. Jag hoppas att alla någon gång hittar dit där jag är idag och kunna få ha möjligheten att längta till jobbet varje dag. Jag handlar nästan uteslutande med terminer på många marknader världen över.

Min erfarenhet kommer från att ha trejdat den amerikanska aktiemarknaden i över 20år och designat tradingssystem i nästan lika lång tid. Jag har under denna tid dessutom hunnit med att under en tid vara kontorschef, varav en av uppgifterna var att lära upp nya traders, på en av USA största daytradingfirmor (Prop trading). Huvudfokus är fortfarande på de amerikanska börserna även om jag handlar på ett flertal börser runt om i världen idag. Jag har lång erfarenhet inom både aktie- och terminshandel.

Intresserad? I så fall tar vi ett snabbt Skypesamtal och pratar en stund om dina mål och önskemål. Om vi båda känner att det kan ge något så börjar vi jobba ihop. Hör av dig om du är intresserad. Mail finns här.Soybean Mean revert intraday 1 minute system

Tradingutbildningen är i nuvarande form en och en. Det är ingen traditionell utbildning på det viset att jag kommer att prata och du lyssna och att jag kommer gå igenom en massa Powerpointpresentationer eller videos. Nej, utbildningen är mer i form av en skräddarsydd utbildning där jag även agerar mentor. Jag kommer skräddarsy varje persons utbildning för att var och en skall få ut så mycket som möjligt av detta och lägga extra mycket tid på att förstå var man befinner sig i sin utvecklingskurva och vad man vill få ut av det.
Sedan tar vi oss tillsammans mot det uppsatta målet och lär oss det som är viktigt på vägen.


Vi kommer under
en månad (eller längre om önskemål finns) via, email och Skype (eller telefon), gå igenom det som är viktigt för att var och en skall nå sitt uppsatta mål och även följa upp det med mailsupport i totalt 3 månader. (Mailsupporten beräknas från när utbildningen startar).

Något av det vi kommer gå igenom är en swingtrading strategi som kommer göra så att du börjar tjäna pengar med en gång efter utbildningen. Utöver detta så kommer jag gå igenom hur du fortsätter och utvecklar nya strategier och kompletterar din portfölj hela tiden med nya fräscha strategier och även vilka krav man måste ha när man utvecklar något nytt.

PENGAR TILLBAKA GARANTI – Är du inte nöjd efter halva första lektionen så får du alla pengar tillbaka. Säg bara till så skickar jag tillbaka pengarna utan frågor. Efter att utbildningen är påbörjad så återbetalas inga pengar.

Här kan du läsa lite mer om mig och min tradingerfarenhet.

 VI HAR UPPDATERAT NEDAN PAKET VÄLDIGT MYCKET. KONTAKTA OSS FÖR DE KURSER VI HAR NU OCH VAD VI REKOMMENDERAR.


Pris paket 1
X kr (inkl moms)

(vi inleder med ett kort samtal via Skype (10-15 min) innan du förbinder dig men jag vill gärna att du är seriöst intresserad innan vi talas vid. Min tid är en bristvara tyvärr)Swingtrading portfolio real time

*Grundkurs. I grundkursen gör vi upp en personlig plan för att du skall kunna nå dina mål. Denna följer vi sedan för att nå målet. Vi skräddarsyr planen efter hur din profil ser ut. Jag använder min erfarenhet för att guida dig igenom allt du behöver lära dig för att komma dit du vill.

*Jag går även igenom min utvecklingsprocess från idéstadiet till färdig strategi och hur jag säkerställer att en strategi är robust och färdig att trejda.

I detta ingår även:
*5 timmar Skype samtal (eller telefon)
*3 månaders email support (räknat från start av utbildningen)
*3 månaders TRADER medlem (Värde 897 kr)
*3 swingstrategier som jag använder när jag trejdar Stockholmsbörsen. Strategierna fungerar även på amerikanska, tyska, nordiska och andra länders aktier och ETF’er.

*Diverse Excelblad som kan vara nödvändiga beroende på din tradingstil.

BONUS:  Eventuella strategier som ni som går utbildningen gör klara (med de krav på robusthet som jag har i min utvecklingsprocess) kommer jag att matcha med en strategi som jag ger tillbaka till er. Detta gör att vi kan jobba tillsammans med idéer som ni har och att ni dessutom kan ta hjälp av min erfarenhet för att färdigställa strategierna.


Pris paket 2:
X kr  (inkl moms)
*Allt som ingår i paket 1 plus 1 timmar mer på Skype (eller telefon):

*En swingtradingstrategi som trejdar 4-7 olika marknader i Europa och USA och som är testad och har klarat alla tester som jag anser behövs för att kvalificera sig för att kunna trejdas. Jag trejdar själv denna strategi. Strategin levereras som Tradestationkod samt förklarad på ren svenska. Jag hjälper även till så gott jag kan att översätta den till annat programspråk.

*4 månaders email support (räknat från start av utbildningen)


Pris paket 3:
X kr  (inkl moms)
*Allt som ingår i paket 1 och 2 plus 1 timmar mer på Skype (eller telefon):

*En day/swing-tradingstrategi som jag personligen trejdar och som är testad och har klarat alla tester som jag anser behövs för att kvalificera sig för att kunna trejdas. Strategin levereras som Tradestationkod samt förklarad på ren svenska. Jag hjälper även till så gott jag kan att översätta den till annat programspråk..

*5 månaders email support (räknat från start av utbildningen)


Pris paket4:
X kr  (inkl moms)
*Allt som ingår i paket 1 och 2 och 3 plus 1 timma mer på Skype (eller telefon):

*En daytradingstrategi som jag personligen trejdar och som är testad och har klarat alla tester som jag anser behövs för att kvalificera sig för att kunna trejdas. Strategin levereras som Tradestationkod samt förklarad på ren svenska. Jag hjälper även till så gott jag kan att översätta den till annat programspråk.

*6 månaders email support (räknat från start av utbildningen)


Pris paket:
För ytterligare X SEK så lägger jag till ännu en strategi.


Annat upplägg?
Passar inte mina paket dina behov? Har du ett bättre förslag? Hör av dig så diskuterar vi det.


(Är du intresserad så hör av dig. Ni når mig här.)

123123

 

vill du lära dig mer?

Fler Artiklar Nedan

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Läs Mer
Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Läs Mer
Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

En daytraders lön? – Vad tjänar man på en dag? | Hur mycket tjänar man på daytrading?

Läs Mer
En daytraders lön? – Vad tjänar man på en dag? | Hur mycket tjänar man på daytrading?

Blanka OMX index – strategi

Läs Mer
Blanka OMX index – strategi