Last Updated on 10 maj, 2021 by Håkan Samuelsson

Denna handel gör jag i USA bland annat för att verifiera att min swingtrading handel på denna sidan är tillförlitlig och bra. Kan din nuvarande leverantör visa något liknande som stämmer med verkligheten? Du vet väl att dom flesta bortförklarar sina resultat och ger dig värdelösa historiska tester istället eller ljuger om det på annat sätt.
Trading är mycket svårt och dom flesta klarar helt enkelt inte av det. Nedan diagram är ett bevis för att min strategi fortfarande fungerar. Strategin är såpass bra att det finns ett företag i USA som använder min strategi som reklam på sin förstasida. Liknande logik och strategi använder jag i min svenska swingtrading som du hittar här.
Som Tradermedlem får du tillgång till allt detta.
chart84372841 Samuelssons Rapport
XLN Swingtrading

***Amerikanskt autotradingföretag skyltar med swingtradingstrategi från Samuelssons Rapport


Nedan resultat är från den svenska/amerikanska handeln. Klicka på bilden för fler resultat.

img 597e0d3de21d9 Samuelssons Rapport

Resultat för år 2017

Resultat för år 2016

Resultat för år 2015

Resultat för år 2014

Resultat för år 2013