April 4

Datorkrasch, Champions League och utbildningar

Last Updated on 16 July, 2024 by Håkan Samuelsson

Livet som trader

Swingtrading
Trading dator
Det är upptagna och roliga dagar hos Samuelssons Rapport. Just nu sitter jag och förbereder dagens trading, utbildningar och ett par andra saker. Som jag har sagt många gånger tidigare, jag är extremt tacksam att jag har möjligheten att få jobba med det jag älskar och lägga upp dagen precis som jag vill och vara min egen chef.
Någon har sagt att om man skall bli riktigt riktigt bra på något så måste man tycka om det man gör. Jag tror det ligger mycket i det. Är det något som jag försöker uppfostra min son i så är det just detta. Personligen så följde jag inte mina drömmar till en början. Det tog ganska lång tid innan jag vågade ta steget till leva min dröm. Tyvärr skulle jag vilja säga så här med facit i hand.
Jag har problem med min dator igen. Efter att ha varit i kontakt med Tradestation och Trading Computers där jag köper mina datorer så har jag förstått att felet ligger hos Tradestation. Det blir en ominstallation av i princip allting. Inte bara windows och TS utan även de flesta av mina tusentals strategier och arbetsytor etc etc. Ett jättejobb ligger framför mig. Extremt jobbigt även om jag är glad att jag äntligen förstår var felet ligger.
Jag har också ett par utbildningar idag. Först en “gammal” Swingtrading elev som valt att gå vidare med ett Algo Professional paket. Ett smart val tycker jag av honom. Man får där tillgSea of thievesång till en färdig portfölj med strategier att börja handla med direkt. Internationellt sätt dessutom ett mycket billigt paket vilket fler har börjat att upptäcka. Det skall bli kul för han är ambitiös och satsar hårt på trading. Sedan har jag en Swingtradingelev som kommit till slutet av sin kurs. Vi skall gå igenom hur man bygger upp en portfölj med olika swingtradingstrategier. Även om det inte är på samma nivå som Professional så tycker jag det fortfarande är lika roligt att guida tradingintresserade människor mot sina mål.
Ikväll blir det fotbollsorgie i Champions league. Bra matcher även om det inte går upp emot gårdagens klassiker som inte var något annat än fantastiska.
Mitt upp i detta så bär det även av till Mall of Scandinavia där vi skall inhandla lite kläder och annat till min son. Detta tyckte han var en ganska dålig idé med tanke på att man istället kan spela Sea of Thieves hemma.
Ha en grym dag!
Läs mer om Livet som trader.

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Samuelssons Rapport

Samuelssons Rapport

Sova gott med en ny tradingstrategi

Sova gott med en ny tradingstrategi