April 4

Tradingrummet öppnar på måndag

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

Nu på måndag hoppas jag äntligen kunna köra igång mitt tradingrum. Ett virtuellt rum där man i realtid kan se en av mina skärmar som jag har laddat med några grymma Samuelssons Rapportstrategier som man kan följa live. Jag kommer starta med lite “långsammare” strategier för att man skall ges chansen att följa med ordentligt. Kör man några snabbare daytradingstrategier så blir det svårt att hänga med och slippage blir för tungt att bära och hantera.
Det blir en Betakörning av rummet i någon månad eller två beroende på hur smidigt det är att moderera ett sådant rum.
Jag kommer börja med några stycken strategier och eventuellt korrigera framöver med andra beroende på om det är intressant eller inte för de som vill följa rummet.
Det kommer inte vara något störande prat, någon utbildning eller annat utan bara en skärmdelning där du kan se några av mina strategier live på skärmen. Jag kommer då och då kika in i rummet för att ev. chatta och kommentera lite.
Jag letar nu efter några testpiloter (2-6 st) som är sugna på att börja testa rummet. Det <a name=7G>7GTradingTools.com</a>enda kravet som jag har är att du är medlem på min blogg. Är du medlem idag redan så räcker det med den lägsta nivån, Investerare. Blir du ny medlem innan måndag så krävs det att du blir Tradermedlem för att få access till rummet.
Framöver när jag kommit igång ordentligt så kommer det bli en särskild medlemsnivå för tradingrummet och därmed ett annat pris.
(I USA kostar liknande tradingrum mellan 250-400 USD. Då har dom också oftast bara en strategi. Jag kommer köra 6-8 stycken samtidigt troligen. På det sättet kan alla trejda den marknaden som dom gillar bäst. Värdet på denna tjänst är alltså väldigt högt.)
Sugen på att vara med och testa? Maila mig och säg att du vill vara med. Du hittar min mailadress här.

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Oslobörsen – Buy the fucking dip!

Oslobörsen – Buy the fucking dip!

RSI-indikator – en variant

RSI-indikator – en variant