April 4

Tradingsystem och tradingstrategier för Traders – OMX, SP500, DAX + mfl (som fungerar 2019)

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

Tradingsystem och mekaniska strategier – OMX, SP500, DAX + mfl (som fungerar)
12

Här samlar jag alla mekaniska strategier som finns att köpa på Samuelssons Rapport.
***Glöm inte att det finns mängder med bra robusta tradingstrategier som du kan ta del av både gratis och som medlem.
Tradingsystemen är testade med de verktyg som jag använder i min utbildning för att säkerställa att något är robust och inte är överoptimerat. Av alla metoder som jag har sett och använt så är detta den överlägset bästa metoden för att analysera och testa en strategi.

Alla tradingsystem är utvecklade i programspråket Easy Language som används av programvarorna Tradestation och Multicharts. Courtage och slippage är inkluderat i alla strategier.
Strategierna är riktade till både privata och institutionella kunder. Jag kommer aldrig sälja mer än 5-7 kopior av någon strategi. Detta för att säkerställa att din kod och strategi förblir unik och robust. Använder för många traders samma strategi så brukar det vara en tidsfråga innan den slutar att fungera lika bra.
OBS. Vill du ha en komplett rapport på någon av tradingsystemen så kontakta mig via mail så skickar jag över det. Just nu visar jag bara en avkastningskurva vilket inte säger så mycket egentligen.

Är det någon marknad du saknar? Maila mig och fråga. Jag kanske har den eller kan göra en åt dig)

LÄS MER

Trading strategier – Alla mekaniska strategier som har lagts upp på Samuelssons Rapport sedan 2008.
Vilka är de bästa swingtrading strategierna?

Jag är nummer 1 på Kevin Davey’s “Strategy clubs” lista för tradingstrategi-design

Jag gick för några år sedan en kurs hos Kevin Davey. Mycket beroende på hans Strategy club vilket är en klubb där du skickar över strategier till Kevin och där han simulerar strategierna i 6 månader för att se att dom håller för riktig trading. De som lyckas med att skicka över strategier som är tillräckligt robusta får som vinst alla andras strategier som passerat den månaden. Detta sker på månadsbasis.

30% mer strategier än nummer 2

Sedan detta startade så ligger jag som nummer 1 i världen för mest robusta strategier som passerat i hans klubb. Jag har i skrivande stund 30% mer strategier som passerat kriterierna för robusthet än tvåan. Det är många som vill åt dom där strategierna kan jag lova så konkurrensen är hård.
Varför nämner jag detta?`Jo, för att jag vill att du skall få en oberoende källa på att mina metoder fungerar. Mina metoder är ganska lika Kevins även om dom inte är helt lika. 


Tradingstrategier – Allt för Daytrading, swingtrading, mekanisk trading och algotrading

Om du följer länken tradingstrategier så hittar du alla de tradingsystem som är upplagda på Samuelssons Rapport.
Här nedan följer ett litet urval av strategier som är utvecklade för Eurex. Det är långt ifrån ett komplett bibliotek av mina strategier utan bara en del av det. Det bästa är att kontakta oss för att få aktuell status.
Här är också ett litet urval av de strategier som jag säljer och om handlas på Eurex. Det finns fler som jag inte tagit med i listan nedan. Om ni söker någonting särskilt i tradingstrategi-väg så hör gärna av er och fråga om jag har det. Ni kan maila mig på: samuelssonsrapport (SNABEL-A) gmail.com
OBS. Vill du ha en komplett rapport på någon av tradingstrategierna så kontakta mig via mail så skickar jag över det. Just nu visar jag bara en avkastningskurva vilket inte säger så mycket egentligen.
Här är de tradingstrategier som du får på köpet om du går min algotradingkurs.
Läs också:  15 bästa swingtrading strategierna för traders – Tradingsystem som fungerar 2018


DAX – 20 min bars – Daytrader PRIS: 25000 SEK
En pålitlig daytrader i tyska DAX-indexet som handlas på Eurex. Den trendföljande logiken i tradingstrategin gör den extra robust mot förändringar i marknaden. Maila mig för ytterligare information om trading strategin.
img 578fcf5f2721a Samuelssons Rapport
DAX – 5 min bars – Daytrader PRIS: 20000 SEK
Detta är också en pålitlig daytrader i tyska DAX-indexet som handlas på Eurex. Denna trading strategin handlar breakouts och har varit en trotjänare i min portfölj i många år. Maila mig för ytterligare information om tradingstrategin.

img 578fd01c5d509 Samuelssons Rapport

DAX – 5 min bars – Daytrader PRIS: 25000 SEK
Detta är också en pålitlig daytrader i tyska DAX-indexet som handlas på Eurex. Denna trading strategin handlar vid olika gapsituationer. Denna tradingstrategin har också  varit en trotjänare i min portfölj i många år. Maila mig för ytterligare information om trading strategin.

img 578fd0840f18a Samuelssons Rapport
DAX – Daily bars – Nighttrader PRIS: 20000 SEK

Detta är en natttrader i tyska DAX-indexet som handlas på Eurex. Denna tradingstrategin köper vid på kvällen och säljer vid öppningen nästa morgon. En pålitlig trader som är en perfekt diversifiering för de flestas tradingportföljer. Maila mig för ytterligare information om trading strategin.

img 578fd1345d1fe Samuelssons Rapport

 
Kom ihåg att det finns en betydande risk för förlust i handel med aktier. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Handla inte med pengar du inte har råd att förlora. 
Den information och de analyser som ni finner på denna webbplats tillhandahålls endast i informationssyfte. Ingenting häri skall tolkas som personlig investeringsrådgivning. Under inga omständigheter skall denna information ses som en rekommendation att köpa, sälja eller behålla något värdepapper. Jag kan heller inte garantera att något av den information som du hittar på denna webbplats är korrekt, och att något skrivet här bör eller kan bli föremål för oberoende kontroll. Du, och du ensam, är ansvarig för eventuella investeringsbeslut du gör. De idéer och tradingstrategier som finns på webbplatsen ska aldrig användas utan att du först bedömer din egen personliga och ekonomiska situation, eller att du rådfrågar en professionell finansiell rådgivare. Mina tankar och åsikter kommer också att ändras från tid till annan allteftersom som jag lär och samlar på mig mer kunskap

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Guldgruvebolag kan se så här bra ut om man daytrejdar det

Guldgruvebolag kan se så här bra ut om man daytrejdar det

Stark edge i 30-åriga amerikanska obligationer (US-Bonds)

Stark edge i 30-åriga amerikanska obligationer (US-Bonds)