July 6

Tradingutbildning i Sverige

Last Updated on 19 October, 2023 by Håkan Samuelsson

Det var ett tag sedan jag skrev något om min tradingutbildning. Det är nu ungefär 8 månader sedan jag startade den med 3 elever i första kullen (2015). Sedan den första kullen så har jag haft ungefär 3-5 elever i snitt per månad. Det är ungefär 30 personer nu som jag hamekanisk tradingr haft möjlighet att få jobba med totalt.
Hur har det gått? Ja, egentligen skall man inte fråga mig om det utan istället de som har gått utbildningen. Men jag tror att dom flesta har varit nöjda om man kan dra några slutsatser av det som sagts till mig. Nästan en fjärdedel av de som gått utbildningen har på ena eller andra sättet fortsatt att anlita mig efter att utbildningen varit klar. En del har velat fortsätta använda mig som mentor och en del för att jobba vidare med bla. strategiutveckling.
Min erfarenhet av tiden som gått är riktigt bra. Jag var rädd att det skulle bli lite tråkigt efter ett tag iom att mycket kommer att upprepas och att jag kanske inte skulle bli intellektuellt stimulerad. Men där hade jag fel i min oro. Iom att jag skräddarsyr varje elevs Soybean Mean revert intraday 1 minute systemutbildning så har det även blivit mycket mer givande för mig. I dom flesta fall så har det varit något som jag har sett fram emot att göra på dagarna. Jag har som sagt också lärt mig en hel del själv. Det kräver en hel del tankeverksamhet bara att försöka förklara saker som man själv länge tagit som självklart och som varit förhållandevis enkelt iom att jag jobbar med det. Sedan har jag några riktigt vassa traders som jag bollar idéer och utvecklar nya strategier med. Det är också roligt och givande. Men det roligaste, utan tvekan, med utbildningen är att jag har förmånen att lära känna så många trevliga människor runtom i Sverige. Fantastiskt kul och ett stort tack till er.
Utbildningen kommer att rulla på utan avbrott och är du intresserad av att gå den så skicka mig ett email så kan vi boka in ett kort samtal för att prata om förutsättningarna. Jag har ett par platser kvar i augusti och även i september. Du kan läsa mer om utbildningen här och här.
Ha en fin sommar!

Related Posts

Prova Trading Signaler (Dagligen med Live Resultat) – 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen med Live Resultat) – 9 SEK

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer (Resultat från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer (Resultat från 2008)

Bästa Trading Robot (Robotar som är för traders)

Bästa Trading Robot (Robotar som är för traders)

Turtle Trading – fortfarande en fungerande strategi? Backtesting, regler och statistik

Turtle Trading – fortfarande en fungerande strategi? Backtesting, regler och statistik