Jag har tillsammans med Kevin Davey tagit fram ett unikt erbjudande för dig som vill gå hans tradingkurs. Enligt Kevin själv så har han aldrig erbjudit så här mycket tidigare i form av rabatt och ”extras” tidigare.

Låter det intressant? Kontakta Kevin (Engelska) eller mig innan den 21 maj 2019. 
Ni når Kevin på kdavey (at) kjtradingsystems.com eller mig på info (at) samuelssonsrapport.se..

Kevin Davey är en trader som för några år sedan vann världsmästerskapen i trading. Jag har personligen lärt mig mycket av honom och nu har vi tillsammans tagit fram ett erbjudande endast för Samuelssons Rapports läsare.

 instructor-champion-trader-kevin-davey

För dig som är ny eller hållit på ett tag och vill ta det där sista steget inom trading så är hans kurs helt perfekt. Den tar dig igenom allt som är viktigt inom trading och algotrading och du kommer kunna komma igång långt mycket snabbare än om du skulle försöka själv. 

Du är alltid välkommen att kontakta mig eller Kevin direkt om du har några frågor om kursen.

Ni når Kevin (Engelska) på kdavey (at) kjtradingsystems.com eller mig på info (at) samuelssonsrapport.se.

Leave a Reply

Utbildningar

inom Trading och Investeringar?