Här är ett litet urval av de strategier som finns till salu. Det finns fler som jag inte tagit med i listan nedan. Om ni söker någonting särskilt i strategiväg så hör gärna av er och fråga om jag har det. Ni kan maila mig på: samuelssonsrapport (SNABEL-A) gmail.com

OBS. Vill du ha en komplett rapport på någon av strategierna så kontakta mig via mail så skickar jag över det. Just nu visar jag bara en avkastningskurva vilket inte säger så mycket egentligen.


SP500-E mini – 5 min bars – Daytrader PRIS: 25000 SEK

En pålitlig daytrader i SP500 terminen som handlas på CME. Logiken i strategin gör den extra robust mot förändringar i marknaden. Maila mig för ytterligare information om strategin.

img 57cfdb24e96a6 Samuelssons Rapport

SP500-E mini – 60 min bars – Daytrader PRIS: 25000 SEK

En pålitlig daytrader i SP500 terminen som handlas på CME. Logiken i strategin gör den extra robust mot förändringar i marknaden. Maila mig för ytterligare information om strategin.img 57cfdc7924e22 Samuelssons Rapport

Nasdaq 100-E mini – 5 min bars – Daytrader PRIS: 25000 SEK

En pålitlig daytrader i SP500 terminen som handlas på CME. Logiken i strategin gör den extra robust mot förändringar i marknaden. Maila mig för ytterligare information om strategin.

img 57cfe6d995e7e Samuelssons Rapport

Dow Jones-E mini – 5 min bars – Daytrader PRIS: 25000 SEK

En pålitlig daytrader i SP500 terminen som handlas på CME. Logiken i strategin gör den extra robust mot förändringar i marknaden. Maila mig för ytterligare information om strategin.

img 57cfebed21822 Samuelssons Rapport

Russell 2000-E mini – 5 min bars – Daytrader PRIS: 25000 SEK

En pålitlig daytrader i Russell 2000 terminen som handlas på ICE. Logiken i strategin gör den extra robust mot förändringar i marknaden. Maila mig för ytterligare information om strategin.

img 57cfe06560c7d Samuelssons Rapport

Russell 2000-E mini – 30 min bars – Daytrader PRIS: 25000 SEK

Ännu en pålitlig daytrader i Russell 2000 terminen som handlas på ICE. Logiken i strategin gör den extra robust mot förändringar i marknaden. Maila mig för ytterligare information om strategin.

img 57cfee1a11120 Samuelssons Rapport

SP Midcap-E mini – 30 min bars – Daytrader PRIS: 25000 SEK

En pålitlig daytrader i SP Midcap terminen som handlas på CME. Logiken i strategin gör den extra robust mot förändringar i marknaden. Maila mig för ytterligare information om strategin.

img 57cfde3458ae9 Samuelssons Rapport

 

Kom ihåg att det finns en betydande risk för förlust i handel med aktier. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Handla inte med pengar du inte har råd att förlora. 

Den information och de analyser som ni finner på denna webbplats tillhandahålls endast i informationssyfte. Ingenting häri skall tolkas som personlig investeringsrådgivning. Under inga omständigheter skall denna information ses som en rekommendation att köpa, sälja eller behålla något värdepapper. Jag kan heller inte garantera att något av den information som du hittar på denna webbplats är korrekt, och att något skrivet här bör eller kan bli föremål för oberoende kontroll. CFD handel. Du, och du ensam, är ansvarig för eventuella investeringsbeslut du gör. De idéer och strategier som finns på webbplatsen ska aldrig användas utan att du först bedömer din egen personliga och ekonomiska situation, eller att du rådfrågar en professionell finansiell rådgivare. Mina tankar och åsikter kommer också att ändras från tid till annan allteftersom som jag lär och samlar på mig mer kunskap.