Utveckla en daytrading strategi

Detta är en unik möjlighet att lära dig ta fram en daytrading strategi tillsammans med mig. Är swingtrading mer intressant så siktar vi in oss på det istället. Kursen förutsätter att du har tillgång till Multicharts eller Tradestation. Har du en annan programvara så fungerar kursen också men du måste då programmera själv. Jag visar fortfarande alla stegen och hur jag gör och hur jag tänker och förklarar även varför jag gör som jag gör. Jag kommer visa allting på min datorskärm som du kommer få möjlighet att titta på.

Vi kommer gå igenom allt ifrån idéstadiet, programmering, testande och även hur jag säkerställer att strategin är robust.

daytrading strategi
daytrading strategi

Det vi utvecklar tillsammans får du naturligtvis behålla och trejda med som du själv vill.

Är det någon särskild marknad som du är intresserad av så hör av dig om det. Jag föredrar om undervisningen sker på någon av de vanligare marknaderna såsom de amerikanska aktieindexen, något europeiskt index såsom DAX eller OMX eller kanske olja eller guld.

Målet med kursen är inte att du skall få en daytrading strategi att handla med utan istället att du skall lära dig hur man gör och tänker i en sådan process. Givetvis är ett av målen att få en strategi som fungerar också men huvudmålet är just att lära sig processen.

Kursen kräver en del förkunskaper. Det är bra om du vet lite om historisk backtesting och lite programmering även om det inte är ett krav.

Jag kommer skriva mer om detta inom kort. Just nu skrev jag bara ner mina första tankar som kom till mig om detta.