April 4

Vanliga frågor om Algotrading och min algoutbildning

Last Updated on 4 April, 2022 by Håkan Samuelsson

Jag fick en del frågor idag om min algoutbildning som jag tror att fler kan var intresserade av. Jag gör därför ett blogginlägg om detta. 
FRÅGA:
Jag har studerat teknisk analys i ca 1,5 år och smått daytradat på amerikanska marknaden ca 6 månader. Fastnade lite för algoritmisk trading efter att ha läst på din sida. Hur ser kursen och kontakten ut med dig? jag jobbar vanligtvis mellan 06-15 “med mitt vanliga arbete” finns då tid för denna kurs?
Har även varit aktiv i andra communities men känner att jag fastnat någonstans på vägen och får inte riktigt igång tradingen. Känns som om man är lite tekniskt intresserad samt kan göra en teknisk analys så borde väl algotrading efter din kurs vara rätt säker väg för vinster?
SVAR:

Kontakten sker via Skype (22 timmar) samt delad skärm under denna tiden. Sedan har du obegränsad mailsupport under de 6 månader som kursen pågår.
 
Jag schemalägger mina lektioner mellan 0900-1700 normalt. 
 
De som lyckas med trading och algotrading jobbar hårt och är villiga att lägga ner många timmar. Det mesta som idag lärs ut om trading och TA eller som du kan läsa om på nätet i olika former fungerar tyvärr inte. Anledningen till att jag vet det är för att jag backtestat det mesta och provat själv. Det är den stora fördelen med den mekaniska approach som jag jobbar med. Vi testar allting innan vi handlar med det. 
 
Hör gärna av dig igen om du ytterligare frågor så hjälper jag dig gärna.
 
mvh Håkan

Related Posts

Väljer du det röda eller blåa pillret inom trading? –

Väljer du det röda eller blåa pillret inom trading? –

Vad är sektorrotation?

Vad är sektorrotation?

Tajma börsen

Tajma börsen

Varför är trading så svårt? (Mitt Tips)

Varför är trading så svårt? (Mitt Tips)