April 4

Världens bästa jobb

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

Ibland undrar jag om jag har världens bästa jobb? Jag tror nog det. Jag älskar ju trading och att kunna få hålla med något jag älskar och ha det som ett jobb är något som jag är enormt tacksam för.
Att ha möjlighet att kunna resa iväg till andra sidan jordklotet och fortfarande handla på börsen är fantastiskt. Tekniken har öppnat så många dörrar för mig de senaste åren. Allt jag behöver är en ok internetuppkoppling för att kunna övervaka min handel.
Idag handlar jag majoriteten av mina strategier via en (två) servers och som gör att internet har en tillförlitlighet på 99,99%. Detta gör i sin tur att jag inte behöver ha en speciellt märkvärdig internetuppkoppling för att övervaka servern. Jag kan bokstavligt talat ligga på beachen med min Samsung Note 4 (stor skärm) eller bärbara dator
happy business man with laptop relaxing on the beach
och fortfarande ha ordentlig koll på min trading. Skulle ändå något oförutsett hända med internet är mina mäklare inte längre bort än ett telefonsamtal på min telefon.
Givetvis så kan jag göra mer när jag sitter framför min kontorsdator men beachalternativet är helt ok då jag älskar att resa och har gjort det i princip hela mitt liv.
Då undrar ni säkert om det blir någon semester om man hela tiden tar jobbet med sig dit man åker. Iom att jag älskar mitt jobb så vill jag inte vara utan det ändå så det är ingen uppoffring, snarare tvärtom, det  ger mig mer än det kostar.

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Samuelssons Rapport

Samuelssons Rapport

Sova gott med en ny tradingstrategi

Sova gott med en ny tradingstrategi