Swingtrading resultat (USA )

Här nedan ser du resultatet för min USA-swingtradingstrategi.

Det har tagit lite tid men nu är det äntligen dags. Dags för premiär för min Swingtrading USA.

Jag använder liknande strategier/signaler som jag använder för min svenska Swingtrading. Skillnaden med USA-swingen är att här får ni se mig handla med mina signaler och inte bara lista dom som jag gör med dom svenska. Courtage är dessutom inkluderat. Det finns även möjlighet att autotrejda min swingtrading på eget konto.

Ni kan hitta strategin på en sida som heter Collective2. Den är en av dom största sidorna för liknande ändamål i världen. Min strategi har gått väldigt bra och är en av dom bättre på sidan om man ser till C2’s egen ranking. Dom bästa strategierna på collective 2 får dessutom möjlighet att listas på en annan lista som hedge fonder kollar på för att hitta nya strategier/traders. Där finns nu även min strategi med.

Just nu har jag sänkt priset till 0 dollar så att vem som helst kan få vara med och handla och se hur det går till. Men detta är bara tillfälligt, jag kommer inom kort att höja priset. Är man medlem på Samuelssons Rapport (Trader) så kommer denna ingå gratis oavsett priset på Collective2.

Jag hade som mål att kunna få med några andra daytrading strategier också på Collective2 och erbjuda till er men tyvärr så blir slippage väldigt högt och länken mellan mina programvaror och Collective 2 är inte 100%-ig heller så det gjorde att jag var tvungen att lägga ner denna planen för tillfället. Så om du ser några andra strategier utöver XLN Swingtrading på sidan i mitt namn så är det dessa.

VIll man följa mina trades på Collcetive2 så måste man bli medlem först på C2 vilket inte kostar något. Sedan kostar min strategi att prenumerera på men är du medlem på Samuelssons Rapport så får du den gratis.