Aktieportföljer
Vi har slagit index varje år sedan 2008

Spara i färdiga aktieportföljer (Resultat från 2008) (Nu även fondportföljer)

Att bli medlem och prenumerera på en av våra färdiga aktieportföljer kan vara ett smart val för dig som vill investera i aktier, men känner dig osäker på vilka aktier du ska välja. Genom att följa en färdig portfölj får du professionell hjälp att välja ut lönsamma aktier att investera i, och du slipper lägga ner tid på att själv researcha och välja aktier.

Våra aktieportföljer har också visat sig vara framgångsrika, med resultat från 2008 som visar på en stark avkastning. Genom att bli medlem och prenumerera på en av våra portföljer kan du dra nytta av vår expertis och vår track record av god avkastning.

Dessutom gör vi det enkelt för dig att följa portföljen genom att skicka ut månadsbrev med tydliga instruktioner om eventuella förändringar som ska göras. På så sätt kan du enkelt hålla dig uppdaterad och göra justeringar i din portfölj utifrån våra aktieval.

Om du vill göra smarta investeringar i aktier, utan att behöva lägga ner massor av tid på research och val av aktier, är det en bra idé att bli medlem och prenumerera på en av våra färdiga aktieportföljer.

Så här följer du våra Aktieportföljer

Fördelen med en att spara i en färdig aktieportfölj är att du får hjälp att välja ut vilka aktier du ska spara i.

Som nybörjare på börsen – som valt att investera i aktier – kan det vara svårt att veta vad man skall göra med sitt sparade kapital. Det finns dock en enkel väg att gå om man vill investera i aktier och göra en bra investeringar – det är att följa någon av våra aktieportföljer eller fondportföljer.

En gång i månaden skickar vi ut ett mail till alla medlemmar med tydliga instruktioner på eventuella förändringar som ska göras i aktieportföljen.

Rekommenderad Läsning: Aktieportföljer Artiklar

Vi skickar ut email

Mailet skickas alltid på en söndag, vilket innebär att alla medlemmar har samma möjlighet att handla till samma kurser när börsen öppnar på måndagen. En annan fördel med att ändringar sker 1 gång i månaden är att man undviker att göra misstaget att handla för mycket med sin aktieportfölj och sina aktier. Man låter helt enkelt de bästa aktierna växa ifred och slipper göra dumma misstag genom att köpa och sälja för ofta.

Lämna Aktieportföljen Ifred!!!

Detta är svårt för många. Något av det viktigaste med att investera i aktier är att lämna bra investeringarna i fred och låta aktierna och marknaden göra sitt utan att man blandar sig i. Det är svårt och man måste ha både kunskap om börsens natur och även disciplin och detta är en av anledningarna till att vi gör detta månadsvis.

Givetvis korrigerar vi aktieportföljen om något stort skulle inträffa mellan uppdateringarna. Bra att veta i sammanhanget är också att det finns ingen direkt edge eller fördel att handla ofta i sin aktieportfölj. Snarare tvärtom i så fall. Om man vill att de bästa aktierna skall kunna växa så måste man låta dem vara ifred.

img 5de12ecb3d4b1 Samuelssons Rapport

 

Det finns en hel del forskning och rapporter om detta skrivet och gräver man djupare i denna litteratur så finner man att åsikterna och slutsatserna är delade.

Personligen så har jag bara positiva erfarenheter av att jobba med portföljerna med jämna mellanrum och mer sällan. Man tar inga dumma beslut som inte är så genomtänkta. Ändrar man i sin aktieportfölj en gång i månaden så blir man dessutom både försiktigare och mer eftertänksam när det är dags för korrigering i aktieportföljen. Du har dessutom en månad på dig att komma på nya idéer och tänka igenom eventuella förändringar i aktieportföljen.

Lite tips för dig som är ny med att investera i aktier

Här nedan följer lite tips på hur du som nybörjare kan komma igång med ditt sparande genom att sätta samman en enkel aktieportfölj för långsiktigt sparande.

Våra aktieportföljer har hittills slagit index år efter år, ända sedan 2008 – något vi upptäckt att de flesta andra inte gör (jämför oss gärna!). Vår förhoppning är att vi kan fortsätta att slå index även om vi vet att det är mycket svårt.

Resultaten som redovisas i menyn ovan bygger på de strategier som ingår i ett medlemskap, vilket innebär att det är enkelt för dig som medlem att uppnå samma resultat som visas i diagrammen. Till skillnad från många andra så redovisar vi alltid resultatet från vår handel. Transparens och öppenhet är en självklarhet i våra tjänster, vilket som sagt sällan är fallet för många liknande tjänster.

Vi har slagit aktieindex sedan 2008

Våra aktieportföljer och fondportföljer är till för både nybörjare och erfarna. Målet med vår aktieportfölj och själva syftet med att välja aktier framför exempelvis fonder eller indexfonder är så klart att slå aktieindex.

Vilket enkelt uttryckt betyder att våra aktieportföljers mål är att ha en bättre avkastning än börsen i övrigt. Detta är något som de flesta svenska fonder och förvaltare har väldigt svårt att klara av under längre perioder såsom flera år. Vår förhoppning är att vi kan fortsätta att hitta de bästa aktierna och att slå index även om vi vet att det är mycket svårt. Ska en aktieportfölj eller fondportfölj över tiden ha möjlighet att överträffa sitt jämförelseindex är aktiv förvaltning en nödvändighet.

Marknadstimingsignal - sälj av vid nedgångar

För att minimera sin risk för dig som investerar med hjälp av våra aktieportföljer så använder vi oss av något som kallas för en marknadstimingsignal, vilket ger ökade möjligheter att skydda kapital vid eventuella nedgångar på börsen.

img 5de12f691cfec Samuelssons Rapport

Vad är en aktieportfölj? (Den bästa aktieportföljen)

En aktieportfölj är en samling aktier som du investerar i med hopp om att göra vinst. Genom att sätta ihop en mångsidig portfölj som spänner över olika sektorer kan du bli en mer motståndskraftig investerare.

En aktieportfölj är en samling av finansiella investeringar som aktier, obligationer, råvaror, kontanter och likvida medel, inklusive slutna fonder och börshandlade fonder (ETF). Folk tror i allmänhet att aktier, obligationer och kontanter utgör kärnan i en portfölj. Även om detta ofta är fallet, behöver det inte vara regeln. En portfölj kan innehålla ett brett utbud av tillgångar inklusive fastigheter, konst och privata investeringar. 

Relaterade texter:
Bästa aktierna
Bästa fonderna

En bästa aktieportfölj innehåller ett stort antal olika aktier som är utvalda för att maximera avkastningen. För att skapa en framgångsrik portfölj måste du först förstå marknaden och dina investeringsmål. Det är viktigt att välja de rätta aktierna och att använda strategier som hjälper dig att få bästa möjliga avkastning. 

För att hitta de bästa aktieportföljerna måste du först göra en grundlig analys av marknaden och förstå dina risktolerans och investeringsmål. Det är också viktigt att ha en bra strategi för att välja rätt aktie och för att förstå när du bör köpa och sälja ett aktie. 

En väl avvägd aktieportfölj kan ge en betydande avkastning om den hanteras korrekt. För att säkerställa att du gör de bästa investeringarna är det viktigt att ha en investeringsstrategi som passar dina mål och risktolerans.

En bästa aktieportfölj är en som är skräddarsydd för att passa din risknivå, livsstil och investeringsmål. Det bör innehålla ett mix av aktiekategorier, för att få bra avkastning med låg risk. Dessa aktiekategorier kan innehålla såväl stora, många och små bolag och aktier från olika branscher. Det bör också ha en diversifiering av aktier från olika regioner och marknader. Att ha en balanserad aktieportfölj är viktigt för att få bra avkastning på sikt.

Få högre avkastning än Avanza Zero och OMX

Känner du dig redo att investera i aktier? Våra aktieportföljer har som sagt slagit index varje år sedan starten 2008. Framtida avkastning är så klart aldrig en garanti, men vår ambition är så att fortsätta ge högre avkastning än index för våra medlemmar.

De flesta som håller på med att investera i aktier, det gäller både småsparare och professionella fondförvaltare, lyckas inte få resultat som är bättre än aktieindex. Aktieindex kan man investera i utan avgifter via exempelvis fonden Avanza Zero. Nöjer man sig med samma avkastning som aktieindex så kan vi varmt rekommendera just Avanza Zero.

Men varför investera i fonder med höga avgifter som inte ens slår Avanza Zero? På Samuelssons Rapport är vi stolta över att våra aktieportföljer lyckats överträffa index (och således Avanza Zero) varje år sedan starten 2008.

Strategi - hur gör man för att hitta bra aktier för en aktieportfölj att investera i

Vår investeringsstrategi är att försöka hitta och investera i de bästa aktierna på lång sikt för att ha säkerhet för framtiden med allt det kan betyda. Om du över tiden tittar på bra investeringar är tiden då du investerar i företaget inte särskilt viktig. I stället är fokus på att hitta stabila företag som ger god avkastning. Med tiden kommer en bra aktieportfölj att ge dig en bra avkastning oavsett när du köper.

Vi tittar främst på olika branscher vi förstår. Vårt tips för dig som vill börja handla aktier för en aktieportfölj och är nybörjare med aktier är att hålla det enkelt och inte göra det för svårt. Då finns risken att förlora intresset. Det är också viktigt att komma ihåg att du strävar efter en stadig tillväxt över tiden. Under resan måste du vara beredd att möta både upp- och nedgångar och ha förmågan att revidera och utvärdera innehaven.

Om börsen faller?

Fortsätt att spara – även när börsen faller. Investera i de bästa aktierna genom att löpande månadsspara. Du får fler aktier när priset är lågt och färre när det är högt – det jämnar ut sig. På sikt är aktiesparande en mycket bra sparform, förutsatt att man har en diversifierad aktieportfölj. Köp bara aktier du vill behålla över 5-10 år. Basera alltså beslutet på huruvida avkastningen per år kommer bli bra eller ej över en längre period. Det är viktigt att läsa in sig ordentligt på bolagen, och då menar jag allt från kvartalsrapporterna till teknisk analys, innan man gör sitt köp.

Börja så här

Börja med att titta på historiska siffror samt hur bolaget har klarat sig i svårare tider och försök sedan få en idé om hur framtiden ser ut för bolaget. Använd aktietips från andra bra investerare för att få upp ögonen för ett bolag, men avgör själv om priset på aktien är rimligt mot ditt avkastningskrav. För att göra det riktigt enkelt för dig så blir du medlem och tar del av vår samlade kunskap och förhoppningsvis fortsatt fina avkastning för våra aktieportföljer.

10 vanliga frågor om aktier och investeringar

1. Hur köper man aktier?

Vilka aktier ska man köpa? Du kan köpa aktier hos en nätmäklare eller din bank. Enklast är att öppna ett konto hos en nätmäklare och det är dessutom gratis. Bestäm om du vill köpa de bästa aktierna på ett investeringssparkonto (ISK), en kapitalförsäkring (KF) eller ett aktie- och fondkonto. I de flesta lägen är ISK bäst. Välj eventuellt courtageklass (det är olika priser för om du gör stora eller små affärer). För över pengar till kontot från ditt bankkonto. Köp och investera i aktier som du tror på, gärna med hjälp av en strategi.

2. Vilka aktier ska man köpa?

Vilka aktier ska man köpa? Det är inte helt lätt att veta vilka aktier man ska köpa. Att hitta de bäst aktier är svårt när utbudet är enormt. Generellt sett är det bra att köpa aktier i stabila bolag som ger en god avkastning. Det är viktigt att vara långsiktig. I det korta loppet svänger aktiemarknaden och då är det lätt att ge upp hoppet. Gör inte det! Skaffa en strategi och håll fast vid den. Vi på Samuelssons Rapport har välbeprövade strategier som vi tillämpat på våra aktieportföljer under många år. Vi har slagit index sedan 2008!

3. Hur blir man rik på aktier?

Hur blir man rik på aktier? Det viktigaste som du bör tänka på om du vill bli rik på aktier är att vara långsiktig. Om du köper aktier i bolag som är fundamentalt starka kommer deras framgångar förr eller snare att återspegla sig i aktiepriset på sikt. Det är viktigt att skapa en aktieportfölj som har tillräckligt stor riskspridning så att inget enskilt innehav kan äventyra förmögenheten. Det brukar löna sig att följa en strategi. Här på Samuelssons Rapport kan du bland annat välja mellan Large Cap, Small Cap, en USA-portfölj, en aktieportfölj med investmentbolag och mycket mer. Vi har ett flertal aktieportföljer att föllja och ta rygg på om man vill det.

4. Hur många aktier ska man köpa?

Hur många aktier ska man köpa? De flesta har för få aktier i sin aktieportfölj. För att få tillräckligt god riskspridning på dina investeringar bör du investera i flera aktier i aktieportföljen. Det finns ingen exakt uppgift för hur många aktier man ska ha men om du har 10-15 aktier eller mer börjar du få en hygglig riskspridning.

Minimikravet för svenska fonder är 16 och det kanske kan fungera som en riktlinje. Blir det för många aktier i aktieportföljen kan det samtidigt vara svårt att följa upp dina investeringar. En annan sak att tänka på är att det blir svårt att slå index om du har för många aktier i aktieportföljen.

5. Vilka aktier ska man köpa idag? – Bästa aktierna på lång sikt?

Vilka aktier ska man köpa idag? För att veta vilka aktier man ska köpa idag, i sin jakt på bäst aktierna, måste du först ha en strategi som visar dig vägen. Som alltid handlar det till stor del om att hitta kvalitetsbolag att investera i. När de växer och tjänar mer pengar i framtiden får du som aktieägare del av framgångarna genom aktiepriset och eventuellt även utdelningen. Här på Samuelssons Rapport har vi flera olika aktieportföljer där vi en gång i månaden uppdaterar listan med vilka aktier vi tror på enligt vår analys. För dig som spar och investerar i aktier är det lätt att följa med.

6. Hur mycket ska man investera i aktier?

Hur mycket ska man köpa? På lång sikt är aktier ett av de bästa sätten att få avkastning på sitt kapital. Hur mycket du ska investera i aktier beror på flera faktorer. Först och främst beror det på ditt tidsperspektiv. Pengar som du vill använda ganska snart bör inte investeras i aktier. Aktiemarknaden svänger nämligen i det korta perspektivet. Vissa har som riktmärke att spara 10 procent av sin månadsinkomst i aktier. Det är bra, men många klarar av att spara mycket mer. Ett enkelt svar kan vara: Investera så mycket du kan i aktier för de pengar som du har råd att avvara i minst 3 till 5 år eller mer.

7. Hur börjar man investera i aktier?

Hur börjar man investera i aktier? Om du vill börja med aktier måste du först hitta ett ställe att köpa dem på. Du kan köpa de bäst aktier hos din bank eller hos någon av nätmäklarna. För privatpersoner lönar det sig att använda sig av en nätmäklare. Det är gratis att öppna ett konto och courtaget (avgifterna) är lågt. Därefter behöver du veta vilka aktier du ska investera i. Köp bra och stabila bolag. Undvik förhoppningsbolag. Kom ihåg att spara långsiktigt eftersom aktiemarknaden svänger på kort sikt. Här på Samuelssons Rapport har vi flera aktieportföljer som vi uppdaterar varje månad. Vi har slagit börsen sedan 2008 då vi började!

8. När ska man investera i aktier?

När ska man investera i aktier? När du investerar i aktier är det viktig att vara långsiktig. Det är egentligen aldrig fel läge att investera i aktier. Var regelbunden och köp aktier varje månad. Det kommer att löna sig på sikt! Försök inte tajma marknaden! Nästan alla som försöker tajma marknaden misslyckas och får sämre avkastning än om de hade varit fullinvesterade hela tiden. Om du vill kunna gå ur marknaden vid väl valda tillfällen för att maximera vinsten bör du ta rygg på en expert. Här på Samuelssons Rapport har vi flera aktieportföljer som använder en marknadstimingsignal för att gå ur börsen innan stora börsras.

9. Hur ska man investera i aktier?

Hur ska man investera i aktier? För att veta hur man ska hitta de bästa aktierna och att investera i aktier måste du ha en strategi. Det behöver inte vara så svårt som det låter. Det kan till exempel vara att bara köpa utdelningsaktier som höjer sin utdelning regelbundet eller tillväxtbolag som går med vinst. Bestäm hur många aktier du ska ha i aktieportföljen. Var långsiktig. Köp aktier regelbundet. Svårare än så är det egentligen inte. Du kan också hämta inspiration från en professionellt komponerad aktieportfölj. Här på Samuelssons Rapport finns det flera välkomponerade aktieportföljer som bygger på beprövade koncept.

10. Hur startar man en aktieportfölj?

Hur startar man en aktieportfölj? Börja med att välja hos vilken nätmäklare eller bank du vill ha din aktieportfölj. För privatpersoner lönar det sig att spara i aktier hos någon av nätmäklarna. Därefter väljer du om du vill spara i ett investeringssparkonto (ISK), en kapitalförsäkring (KF) eller ett aktie- och fondkonto. Ett ISK är ett bra val i de flesta lägen. För över pengar från ditt bankkonto. Därefter köper du aktier i flera bolag för att få en god riskspridning. Sikta på att ha minst 10-15 aktier i din aktieportfölköpa

Kan man verkligen tajma marknaden?

Ett av de vanligaste tipsen när man vill investera i aktier är att inte försöka tajma marknaden. De flesta som försöker tajma marknaden misslyckas. För att kunna veta när det är dags att sälja måste man ha en strategi. Det är mycket svårt – eller omöjligt – att tajma marknaden om man saknar en tydlig marknadstimingsignal.

Vi på Samuelssons Rapport har tagit fram en signal under kontrollerade former. Med hjälp av backtesting har vi utvecklat en marknadstimingsignal som passar på de flesta aktieportföljer.

När vi köper per aktie använder vi flera fundamentala data för att hitta bra investeringar. Ibland blir det turbulent på marknaden. I sådana lägen kan även bra aktier drabbas av kraftiga nedgångar. Då signalerar vår marknadstimingsignal, som bygger på tekniska indikatorer, att det är dags att sälja.

Om du saknar en marknadstimingsignal är det troligtvis smartast att ligga fullinvesterad hela tiden. Genom att investera aktier regelbundet kan du dra nytta av både upp- och nedgångar. Utan en signal riskerar du att sälja billigt och köpa dyrt, något som inte håller på sikt.

Bäst är förstås att hitta en lämplig signal som indikerar när det är dags att minska ner exponeringen i sin aktieportfölj. Börsen sjunker ibland med 20 – 30 procent. Det händer att den faller med 50 procent eller mer. Då kan det vara skönt att ha klivit ur i tid med hjälp av en beprövad metod som ger få falska signaler. Warren Buffett har sagt att den första regeln för investeringar är att inte förlora pengar. Den andra regeln är att inte glömma den första regeln. Vi kan bara hålla med.

Svaret är alltså ”ja”: det går att tajma marknaden, men bara med hjälp av en tillförlitlig signal.

Hur kan du vara bättre än så många fondförvaltare?

De flesta fondförvaltare lyckas inte överträffa index på lång sikt. Trots det tar många ut hutlösa avgifter för jobbet att hitta aktier att investera i. Avgifterna ligger inte sällan i intervallet 1 till 3 procent av det förvaltade kapitalet. Du undrar säkert hur Samuelssons Rapport kan vara så mycket bättre än alla dessa dyra fondförvaltare. Det finns flera skäl.

Först och främst är många fondförvaltare bundna av kapitalet, kan man säga. Fonder förvaltar enorma summor pengar. Även om de bara investerar en bråkdel i varje aktie handlar det ändå om enorma belopp. Det gör att de till exempel inte kan köpa i allt för små bolag. Ofta hittar man den bästa avkastningen i de lite mindre bolagen vilka uppvisar en starkare tillväxt.

En annan anledning är att fondförvaltare måste ta hänsyn till reglerna för fonder. Det är egentligen bara hedgefonder som tillåts ha lite friare förvaltning. Övriga fonder kan inte använda marknadstimingssignaler hur som helst. Även om de kunde använda sig av tajming hade det varit tekniskt svårt eller rent av omöjligt för många fonder att sälja av innehavet snabbt.

En tredje anledning är att fondförvaltarna är bundna av bankens eller fondbolagets riktlinjer. Ofta är det ganska strikta kriterier. Fondförvaltaren kan inte vara hur kreativ som helst utan måste anpassa sig efter fondbolagets mål och strategier.

Ännu en anledning kan vara tidsperspektivet. Ibland fattar fondförvaltare beslut som de egentligen inte kan stå för. Det har med förväntningar att göra. De tvingas uppvisa resultat under en viss period utan hänsyn till det långa perspektivet. Ibland saknar också fondförvaltaren egna incitament att åstadkomma överavkastning jämfört med index på lång sikt.

Fundamental eller teknisk analys?

När du letar efter bra aktier att investera i finns det i grund och botten två skolor om hur man hittar de bäst aktier. Vissa skapar sina aktieportföljer utifrån fundamental analys. Det innebär att man tittar på aktiens finansiella prestation. Exempelvis kan man titta på omsättningstillväxt, vinstmarginal och skuldsättningsgrad. Även nyckeltal som p/e, p/s och p/b är vanliga.

Andra tycker att man skall förlita sig på teknisk analys för att välja ut bäst aktier. Teknisk analys utgår oftast från aktiens prisdata. Analysen bygger på att marknaden tenderar att agera på olika sätt beroende på hur prisgrafen ser ut (”price action”). Genom att titta i prisgrafen och på olika tekniska indikatorer (till exempel RSI, MACD och medelvärden) kan man hitta lägen där man har statistiskt goda chanser att köpa eller sälja vid ”rätt” tidpunkt.

Grovt förenklat kan man säga att investerare med lång tidshorisont tenderar att föredra fundamental analys. Traders, swingtraders och daytraders förlitar sig mer på teknisk analys.

Man kan därför inte säga vilken metod som är bäst för att investera aktier – teknisk eller fundamental analys. Det beror på vilka mål man har med sina aktieportföljer och vilken strategi man väljer.

Vi på Samuelssons Rapport inser att både fundamental och teknisk analys har sina styrkor om de används i rätt läge. Därför tillämpar vi bägge metoderna i många av våra aktiestrategier. Det gäller inte bara att hitta bra aktier – man måste också veta när man ska sälja dem! Då har du en större chans med att det går bra.

Följ oss och prova gärna med att läsa mer i vår senaste artikeln om ämnet vi redan skrivit:  ”Så här enkelt lyckas man med aktier – tips för att lyckas bättre än majoriteten av aktiesparare

Vi använder cookies på vår hemsida. Läs mer om detta här. Du kan också bli medlem om du vill ta del av våra aktieportföljer och information. Du behöver då bland annat din e postadress för att logga in. Ansvarig utgivare Samuelssons Rapport. Ta gärna kontakt om du har några frågor om att skapa en aktieportfölj..

 

Investeringsportföljer

En investeringsportfölj är en samling av olika investeringar som en individ eller organisation äger. Det kan innefatta aktier, obligationer, fonder, fastigheter och andra tillgångar. Syftet med en investeringsportfölj är att sprida risken över flera tillgångar för att minska risken för förluster.
 
En aktieportfölj är en typ av investeringsportfölj som fokuserar på aktier eller aktiefonder. En aktieportfölj kan skapas med olika strategier, såsom att välja aktier från olika branscher eller regioner, eller att fokusera på bolag med hög tillväxt eller hög utdelning. En väl balanserad aktieportfölj kan ge högre avkastning på lång sikt, men det innebär också högre risk jämfört med en portfölj som är diversifierad över flera tillgångar.
 

Vilka typer av investeringar bör jag inkludera i min portfölj?

Typer av investeringar som bör övervägas inkluderar aktier, obligationer, råvaror, derivat, fonder och investeringssparkonton.

Hur ska jag balansera mina investeringar för att uppnå mina investeringsmål?

För att balansera din portfölj bör du bestämma vilken risknivå du är bekväm med och sedan allokera dina investeringar för att återspegla denna risknivå. Du bör också överväga att diversifiera din portfölj över olika tillgångsslag, geografiska marknader och branscher för att minska risken.

Hur ska jag hantera mina investeringar när marknaden förändras?

När marknaden förändras bör du överväga att justera din portfölj för att möta den nya marknaden. Det kan innebära att du ändrar din investeringsstrategi, ändrar din tillgångsfördelning eller följer andra strategier för att förbättra dina resultat.

Hur bör jag diversifiera min portfölj för att minska risken?

För att diversifiera din portfölj bör du inkludera investeringar i olika tillgångar, branscher, sektorer och geografiska marknader. Det minskar risken och ger dig en bredare bas för att uppnå goda resultat. 

Hur ska jag hantera min portfölj för att uppnå bästa avkastning?

För att få bästa möjliga avkastning bör du överväga att använda investeringsstrategier som väljs ut för att uppnå dina finansiella mål. Du bör också ta hänsyn till marknadsförhållanden och aktuella nyheter i din investeringsstrategi.

Som rekommendationer kan vi föreslå följande portföljer: Large Cap (Stora svenska bolag), Small Cap (Småbolag Sverige), Gordon Gekkoportföljen, Fondstrategi Pro (Nyhet), Svenska Aristokrater Utdelningsportföljen, SR Viking En Svensk Gordon Gekko, Kryptoaktier Ett handelssystem med aktier inom krypto (Nyhet), Lat men Smart (De bästa investmentbolagen), Internationella (och Svenska) utdelningsaktier, Nybörjarportföljen, PPM Offensiv, PPM Balans, USA Portföljen, PPM Bra Fonder, Market Timer.

Av Håkan Samuelsson

vill du lära dig mer?

Fler Artiklar Nedan

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Läs Mer
Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Läs Mer
Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

En daytraders lön? – Vad tjänar man på en dag? | Hur mycket tjänar man på daytrading?

Läs Mer
En daytraders lön? – Vad tjänar man på en dag? | Hur mycket tjänar man på daytrading?

Blanka OMX index – strategi

Läs Mer
Blanka OMX index – strategi