April 4

Välkommen till Sveriges största tradingblogg – (och en av) Sveriges största aktieblogg

Välkommen till Sveriges största tradingblogg och en av landets största aktiebloggar!

 

Startade 2008

2008 startade jag Bloggen Samuelssons Rapport som en hobby och en sidoverksamhet och för att kunna nå ut till fler likasinnade traders i Sverige. Att kommunicera och knyta kontakter har varit det mest givande (och lönsammaste) med denna blogg.


Våra resultatbaserade  (ännu mer här) tradingtips och investeringsidéer är anledningen till att vi idag har närmare tusen medlemmar samt att våra utbildningar och antal läsare växer år efter år. (Över 10 miljoner sedan start)

Kontakta mig gärna om du vill snacka trading. Jag lever och andas det varje dag. Det är min största passion, mitt jobb och min hobby sedan över 20 år.

Är du intresserad av att boka en konsultation för att utveckla din trading eller ditt aktiesparande så kan du göra det här.

Anmäl Dig Till Vårt Nyhetsbrev

Vill du jobba med Oss på Samuelssons Rapport? (Läs mer här)

 Enmansshow? – inte längre

Sedan slutet av 2017 så är det inte bara jag som jobbar med Samuelssons Rapport. Det var i nästan 10 år en enmansshow. Jag får idag hjälp med både skrivande, support och drift. Jag fokuserar idag mestadels på tradingen, aktieportföljerna och vår utbildning vilket är de områden där jag gör mest nytta och som jag tycker är roligast.
På grund av tidsbrist så letar jag också aktivt efter samarbetspartners för att fortsätta utveckla sidan. Känner du att du är rätt man eller kvinna för detta så tveka inte att höra av dig.

Vill du vara en del i vårt team?

Vi söker alltid traders, investerare, aktiekunniga och duktiga skribenter som kan hjälpa oss framåt. Hör gärna av dig till oss om du tror att du har något att bidra med. Vi har alltid flera spännande projekt på gång.

Vem är jag?

Jag har arbetat med trading (och värdepapper) i ungefär 20 år i framförallt USA och Sverige. Jag har en series 7 licens som jag tagit London och jag har arbetat för Merrill Lynch mitt i finanscentrum i Chicago, USA. Idag handlar jag aktivt på börser över hela världen. Jag spenderar mina arbetsdagar med att handla mina egenutvecklade tradingstrategier och aktieportföljer, ta hand om Samuelssons Rapport och The Robust Trader samt att lära upp nya traders och aktieintresserade. Jag startade mina bana en gång genom att utbilda mig till civilingenjör på KTH.

Här är mitt Linkedin konto.

Håkan Samuelsson

Min Proptrader-tid i USA

Jag har även jobbat och trejdat som Prop-trader i USA i flera år. Jag har en amerikansk mäklarlicens, en så kallad Series 7 (se nedan). Denna “tog” jag i London och i Chicago. Under mina år i USA blev jag också ansvarig för att lära upp nya traders på en av USA’s största proptrading-firmor.
En proptrading-firma är en mäklare för tradingproffs där man kan handla med sina egna pengar men har tillgång till deras logistik, clearing med mera mot de större börserna samt möjligheten att belåna ditt medhavda kapital.

Amerikansk mäklarlicens

Jag har en Amerikansk mäklarlicens och utbildning, även kallad series 7 licens. Detta är en licens man måste ha för för att kunna bli en amerikansk mäklare. För att kunna ta denna licens måste man också ha en mäklare som “backar” dig och vill ta in dig för att trejda hos dem. De som trodde på mig och tog mig under vingarna var Merrill Lynch.
Här är 2 exempel av mina examensbevis som jag har tagit från mina utbildningar genom åren. Jag har dessutom jobbat med aktier och trading i över 20 år nu sammanlagt.

Fritiden

Jag kommer ursprungligen från Göteborg (bor numer i Stockholm) men jag har bott större delen av mitt vuxna liv utomlands. Så ofta det är möjligt försöker jag ta mig någon helt annanstans där solen är starkare och vattnet varmare. Jag har bott och jobbat med trading i USA, Indonesien, Italien, Tyskland, Malaysia, Korea, Holland och England.
På fritiden hänger jag helst med min son. På en delad andraplats hamnar mina vänner och min passion för att resa och upptäcka mer av världen. Intressen: Trading, investeringar, Entreprenörskap, Läsa (Vad jag läser nu), Tennis, Golf, Skidåkning och att resa.

Intervju med mig

(Intervju med mig här på amerikanska Collective 2.)

Livet som trader

Du hittar en hel del info om mig genom att läsa artikelserien Livet som trader.

Kontakta mig!

Något av det roligaste med att ha denna bloggen har varit kontakten med alla människor som jag fått runt om i Sverige och världen. Det fortsätter också att vara den mest lönsamma delen av att ta hand om denna blogg. Så kontakta mig gärna. Jag älskar att få kontakt med kvinnor och män som håller på med aktier eller trading. Ibland kan det bara vara kul att prata lite så tveka inte. Du får kontakt med mig här.

Sociala Medier

Du hittar mig också här på sociala medier:
 

Idag jobbar jag mycket även med att sprida Samuelssons Rapports ideer internationellt. Kika gärna in på någon av mina engelsksspråkiga sidor:

 
 

Samuelssons Rapport – Squawk Box AB

Webbsidan Samuelssons Rapport drivs av företaget Squawk Box AB.
Organisationsnummer: 559240-5368

Vill du följa oss? Ett bra sätt är att läsa våra nyhetsbrev

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Samuelssons Rapport

Samuelssons Rapport

Sova gott med en ny tradingstrategi

Sova gott med en ny tradingstrategi