Swingtrading

Bli medlem och få våra dagliga

Trading Signaler

Hur Man Använder Våra Tradingsignaler

1. Anmäl dig

Lägg upp ett konto och anmäl dig till vår swingtradingtjänst.

2. Förbered dig

Läs igenom vår guide om vad du behöver veta innan du sätter igång med vår tjänst.

3. Vänta på signaler

Varje morgon så kommer du få ett mail med tradingsignaler från flera beprövade strategier.

4. Repetera!

Svårare än så är det inte!

Lyckas med signalerna – Risk?

De strategier som vi använder har en historisk bra edge och även den livetrading vi gjort sedan 2013 har en positiv avkastning. Se gärna våra resultat som vi till skillnad mot de flesta andra alltid visar. De som förlorar pengar tillhör oftast någon av dessa 3 grupper:

 • Man tar för stora trades i förhållande till sitt konto och förlorar alldeles för mycket dom gånger man tar en förlust.
 • Man har för högt courtage – jämför olika mäklare med varandra för att hitta det billigaste.
 • Man följer inte signalerna.
Swingtrading signaler

Resultat från riktig livetrading!

trading signaler

Vår trading fortsätter att leverera bra resultat med mer än 8 års liveresultat!

Xs6ujk[1]

Vem är jag?

Jag heter Håkan Samuelsson och jobbar heltid med trading sedan många år tillbaka. Jag är Civilingenjör i grunden men valde att byta bana och istället följa min stora passion i livet vilket är trading och investeringar. 

Bloggen Samuelssons Rapport, startade jag 2008, som en hobby och sidoverksamhet och för att jag tyckte det var roligt och spännande att kunna nå ut till fler tradingintresserade i Sverige. 

Håkan Samuelsson

Swingtrading signaler

Vi har funnits sedan 2008

Vi har funnits i över 10+ år och är idag Sveriges största oberoende tradingsida. 

Hur vet man att man kan lite på Er? Kan Ni övertyga mig mer? Följande kanske kan hjälpa till lite.

Vad säger andra

“Vill även passa på att tacka för en bra swingtradingkurs. Bra att den har mycket av det praktiska med då jag känner att det oftast finns mycket att läsa när det kommer kring det teoretiska men inte alls lika mycket kring hur man faktiskt ska göra för att komma igång vilket jag tycker är mycket bra! Tack för mycket bra och tydlig undervisning!!!!”

Daniel - Swingtradingelev

“…jag vill beskriva Håkan som först och främst ärlig och realistisk. Jag kan inte minnas att jag bliv lovad något som senare rann ut i sanden. På ett lite mer personligt plan tycker jag att Håkan är en väldigt trevlig person och allmänt kul att prata med…”

Henrik - Swing + Algoutbildning

“Tack 🙂 Nu funkar det, så sjukt imponerad av dina skills ska du veta! Hur kommer du fram till allt!? :):)”

Nicklas - Swingtrading och Algotradingelev

“Jag köpte kursen! Jag ser redan nu att du har lagt ner mycket själ och tid i den och fullt med användbar information!

Olle - Swingtrading Onlinekurs

Godmorgon,

Måste tacka för en grymt bra swingtrading utbildning med väldigt tydliga och bra regler gällande trading.

Emil - Swingtrading Onlinekurs

“Tack för en kanonbra kurs!

Jon heter jag och har gått igenom den nya Swingtradingkursen och tyckte den var jättebra upplagd. Jag har provat på dom strategier som fanns med i kursmaterialet och dom har fungerat bra för mig. Nu skall jag snart köpa daytrading kursen av dig också.

Jon - Swingtrading Onlinekurs

“Hej. Jag har just börjat eran nybörjarkurs i swingtrading, och tycker mig ha fått valuta för pengarna. Tack så jättemycket…”

Magnus Swingtradingkurs

“Jag fortsatte att läsa på Samuelssons Rapport och blev alltmer imponerad av den uppriktighet som genomsyrade allt som publicerades. Om du är redo att lägga ner din själ i tradingen, kan jag inte nog rekommendera Håkans kurs. Den har varit ovärderlig för mig, och jag tror också att den kommer vara det för dig!”

William Algoelev

“Bra onlinekurs med tydliga steg du har. Jag har aldrig gjort sånt här innan och tycker det är roligt att utvecklas i en ny riktning.”

Stina - Swingtrading Onlinekurs

“Tjena Håkan.
Vill bara säga att patternfinder är helt grym, sicken revolution. Känns som jag gått från att handvaska till https://youtu.be/y_pqxpE-eRw

Rickard - Swingtrading & Algotradingelev

Jag vill börja med att säga att jag är väldigt nöjd med att jag valde att läsa kursen. Den känns mkt mer konkret än det jag läst av Tobbe och andra. Gillar verkligen att det är mekanisk trading och inte diskretionär. De diskretionära tradingböckerna jag läst är som att läsa en roman med valfritt slut vilket kan va trevligt men inte hjälper mig att bli en bättre trader.

Tage - Swingtrading Onlinekurs

Tradermedlemskap

Som medlem får du ta del av våra dagliga tradingsignaler!

Årsmedlemmar får ytterligare 5 strategier förklarade på svenska. (Inga signaler utan strategier som du själv kan jobba med och använda om du vill)

Swingtrader Bull and Bear
Nattstrategi Sleeptrader
Oiltrader
DAX-trader
Volatilitetstrader – Nasdaq

Såklart ingår också alla våra populära aktie- och fondportföljer! (ej för provmedlemmar)

Prova på för 9 kronor!

Kr 9 Första månaden. Därefter 495 kronor per månad.
 • Perfekt för dig som vill prova på vår populära tjänst!
 • Tradingsignaler (dagligen) (Swingtrader Pro och Quantumtrader)
 • Avsluta närsomhelst! Ingen bindningstid!
 • Övergår efter 30 dagar till fullvärdigt TRADER medlemskap
 • Efter 30 dgr ingår även alla aktie- och fondportföljer​
Populär

Trader 1 år

Kr 271 Per Månad (Betalas Årsvis)​
 • Tradingsignaler (dagligen) (Swingtrader Pro och Quantumtrader)
 • Bonus: 5 Trading Strategier (förklarade på svenska)​
 • ALLA AKTIEPORTFÖLJER
 • ALLA FONDPORTFÖLJER
 • MARKET TIMER
 • Tradingsupport (Fråga om Trading)​
 • Swingtrading i Excel
 • 10% rabatt på allting på sidan***
 • Nybörjarlektion i Hittakursvinnare, ProRealTime, Multicharts och TradeStation
 • 20 minuters Skype eller telefonkonsultation
Populär

Trader

Kr 495 Månadsvis
 • Tradingsignaler (dagligen) (Swingtrader Pro och Quantumtrader)
 • ALLA AKTIEPORTFÖLJER
 • ALLA FONDPORTFÖLJER
 • MARKET TIMER
 • Swingtrading i Excel (valfritt)
 • Tradingsupport (Fråga om Trading)​
paypal visa master card amex

vill du lära dig mer?

Fler Artiklar Nedan

Hur man tjänar pengar på nätet år 2023

Läs Mer
Hur man tjänar pengar på nätet år 2023

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer (Resultat från 2008)

Läs Mer
Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer (Resultat från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen med Live Resultat) – 9 SEK

Läs Mer
Prova Trading Signaler (Dagligen med Live Resultat) – 9 SEK

VM 2022: Viktiga händelser under mästerskapet

Läs Mer
VM 2022: Viktiga händelser under mästerskapet