“Jag söker en debattör som är positivt inställd till ”debattämnet” och kontaktar därför dig?”
TV4 – Morgonsoffan
“Då jag betalt månadsvis ett tag nu är är väldigt nöjd med tjänsten så skulle jag gärna ändra till att betala årsvis, hur ändrar jag?”
Mikael - Trader Medlem
“Ja! Jag törs säga att Håkan är den mest, eller i alla fall en av de mest kunniga traders vi har i Sverige. Att få lära sig trading från honom har varit mycket givande!”
William - Algoelev
“Jag arbetar på Studio ett i Sveriges Radio P1 och planerar för ett samtal i morgon i vårt program som ska handla om börsen just nu. Vi tänkte bjuda in några gäster på detta tema- och undrar ifall du har några tankar i ämnet?”
Studio ett i P1
“Tack 🙂 Nu funkar det, så sjukt imponerad av dina skills ska du veta! Hur kommer du fram till allt!? :):)”
Nicklas - Algoelev
“Hej och tack för den fantastiskt fina tajmingen på säljsignalen från din market timer häromveckan. Jag följde ditt råd och det känns naturligtvis mycket bra
Johan - Investerar Medlem
“Sammanlagt, blev det $259! Ett litet steg för en riktig trader men ett ENORMT STORT steg för Thomas! Faktum är att jag öppnade en flaska gott vin för att fira! Skål Håkan!"
Thomas - Algoelev
Hej Håkan, Tack för dina ärliga och konstruktiva svar. Du är en generös och oegoistiskt person - inte så vanligt i denna branschen!
Ingela - Swingtradingelev
Hej! Jag är reporter på SVT (Rapport & Aktuellt) och vill gärna komma i kontakt med Samuelsson för att veta mer om yrket. Gärna en intervju om möjligt - för att prata specifikt om handeln och det allmänna intresset...
Mvh SVT (Rapport)
Hej! jag ville mest tacka för snabbt svar! Sen vill jag ju även ge er beröm för väldigt fina swingtrading. "mycket nöjd" väldigt intressant att följa varje morgon och är ju typ dagens höjdpunkt! sen är jag väldigt nöjd med eran service och snabba svar på frågor. TACK. Är härligt att vara med på denna resa! var rädda om er!
Vill börja med att Tacka Er för att ni finns! Jag ser positivt resultat och det känns uppmuntrande! Eftersom jag handlar med belopp, runt 200-250 ksek så är vinsten (500-1500sek/trade). Men jag förstår att inom 1-2 månader så har jag tjänat tillräckligt för att kunna bekosta tradingkursera ni erbjuder. Tack skall du Håkan.
You all seemed to be authentic, I look forward to trading along side you all - I trade mostly short term on spy and larger stocks (msft, aapl, amzn, etc)
Brian
Member - The Robust Trader
“Vid segerintervjun brukar tävlingsidrottare säga att dom inte smält det som hänt och inte hunnit tänka på morgondagen. Det är lite samma känsla här efter att ha sett din patternfinder och provkört över natten. Din kurs imponerar verkligen!”
Henrik - Algotradingutbildning Professional
“Grymt resultat på din Swingtradingtrategi! Svårt att hitta ett mer prisvärt system i Sverige idag. Trevlig helg!”
Joakim - Trader Medlem
Jag som tackar! Bättre coach får man leta efter. Stort tack för all hjälp. Trevlig kväll på dig också!🥳
Emil
“Måste säga att jag är mäkta imponerad av dina resultat...”
Sebastian - Trader medlem
“Hoppas du får en bra helg och tack igen för en underbar blogg. Den är den mest givande svenska aktiebloggen jag någonsin läst.”
Michal - Trader Medlem
“Stockpicker swingtrader kan slänga sig i väggen. Du är den främsta! Fortsätt med ditt fantastiska jobb!!”
David - Trader medlem
“Tack för en komplett ekonomisk tjänst som månad efter månad levererar.”
Hanna - Investerar Medlem
“Först vill jag bara säga vilken fantastisk sida du har skapat. Den är verkligen fylld med bra och sund information.”
Rasmus - Läsare
“Jag vill bara skicka en julhälsning från andra sidan Ålands hav. Uppskattar verkligen din blogg och dina video-länkar. God Jul och Gott Nytt År”
iTrader - Läsare
“Ville bara ge lite ros för en bra blogg, försöker gå in på bl.a den emellanåt för att hålla mig ajour om finansvärlden. Många bra videoplipp och länkar!”
Lars - Läsare
“Fick igång mitt konto hos Nevis idag, ville bara tacka för alla råd och all hjälp!”
Claes - En svensk Trader
“Vill gärna prenumerera på din förträffliga PPM-information. Hur gör jag? :)”
Olof - Investerar Medlem
“Såg här under augusti dippen att ditt system klarade det bättre än andra förvaltare. Bra jobbat. Mindre svängningar precis som du sagt tidigare.”
Magnus - En svensk Trader
“Bästa tjänsten och börsblogg jag hittat – 5 stjärnor till dig”
Stina - Investerar Medlem
“Först vill jag säga att du har en av dom bästa finansbloggarna i Sverige! Jag jämförde ditt system med andra ppm-rådgivare. Du var bland dom bästa i avkastning. Men helt outstanding avseende risk/drawdown!!!”
Örjan - Investerar Medlem
“...jag vill beskriva Håkan som först och främst ärlig och realistisk. Jag kan inte minnas att jag bliv lovad något som senare rann ut i sanden. På ett lite mer personligt plan tycker jag att Håkan är en väldigt trevlig person och allmänt kul att prata med...”
Henrik - Gått flera utbildningar. Inkl Algotrading Pro
“Jag fortsatte att läsa på Samuelssons Rapport och blev alltmer imponerad av den uppriktighet som genomsyrade allt som publicerades. Om du är redo att lägga ner din själ i tradingen, kan jag inte nog rekommendera Håkans kurs. Den har varit ovärderlig för mig, och jag tror också att den kommer vara det för dig!”
William - Algoelev
“Hej. Jag har just börjat eran nybörjarkurs i swingtrading, och tycker mig ha fått valuta för pengarna. Tack så jättemycket...” Flashback
Magnus - Swingtrading Onlinekurs
“Vill även passa på att tacka för en bra swingtradingkurs. Bra att den har mycket av det praktiska med då jag känner att det oftast finns mycket att läsa när det kommer kring det teoretiska men inte alls lika mycket kring hur man faktiskt ska göra för att komma igång vilket jag tycker är mycket bra! Tack för mycket bra och tydlig undervisning!!!!”
Daniel - Algoelev
Återigen tacksam för snabbt och tydligt svar!
Fredrik - Investerar Medlem
“Solid performer. Similar in style to other systems on C2 that buy dipping stocks, but with better risk-adjusted return and down-side control. The absolute returns aren't flashy, but unlike with most flashy return systems, I suspect this system will still be here tomorrow.” Trustpilot
Amerikansk - Swingtradingelev
“Great system, well managed. Thanks Hakan!”
Autotrader Collective2
“Low Volatility, Steady gams, 4 year hum, Very consistent Fair subscription price, Highly recommended!”
Autotrader Collective2
“Steady gains within years, low DD, reasonable Price I could not ask for more Outstanding!!!”
Swingtradingelev
“Hej Håkan, tack för dina ärliga och konstruktiva svar. Du är en generös och oegoistiskt person - inte så vanligt i denna branschen! En del av min frustration har lagt sig och du fick mig att få tillbaka inspirationen och gnistan igen. Än en gång tusen tack:)”
Olle - Swingtrading Onlinekurselev
“Hej Håkan, tack för dina ärliga och konstruktiva svar. Du är en generös och oegoistiskt person - inte så vanligt i denna branschen! En del av min frustration har lagt sig och du fick mig att få tillbaka inspirationen och gnistan igen. Än en gång tusen tack:)” Recension
Konsultation och Mentoringkund
Vill bara säga att patternfinder är helt grym, sicken revolution. Känns som jag gått från att handvaska till https://youtu.be/y_pqxpE-eRw”
Rickard Algotradingelev och långvarig medlem
“Har varit medlem hos dig ett tag nu och så länge jag följt dina tips går det bra”
Magnus - Investerar medlem
“Efter de här veckorna jag varit med så kan jag inte kritisera något, jag har inte sett en förlust än.”
Jan - Trader medlem
“Återigen väldigt Tacksam och jag tipsar ofta om din hemsida till vänner och bekanta.”
Fredrik - Investerarmedlem
“...I wanted to thank you for all your help and advice and especially for your timely and honest comments in the sell signal. ...I could totally feel the difference between you, a wise and seasoned specialist, and the so-called gurus on the internet who recommend staying invested no matter what. It was fantastic to feel that I was not alone in those turbulent days.” Review Testimonial
Sarmad - Investerar och Tradermedlem
“Jag vill börja med att säga att jag är väldigt nöjd med att jag valde att läsa kursen. Den känns mkt mer konkret än det jag läst av Tobbe och andra. Gillar verkligen att det är mekanisk trading och inte diskretionär. De diskretionära tradingböckerna jag läst är som att läsa en roman med valfritt slut vilket kan va trevligt men inte hjälper mig att bli en bättre trader.”
Tage - Swingtrading Onlinekurs
“Tack Håkan:) Jag kör vidare Vilken support!!”
Emil - Algotrading Professional utbildning
“Jag är jättenöjd med kursen, känner att jag fått bra värde för pengarna och bra feedback och återkoppling. Lärt mig jättemycket och känns roligt att lärt känna dig, hoppas vi kan hålla kontakten i framtiden. Hörs framöver för en återkoppling.”
Rickard - Algo Professional elev
“Vill passa på att tacka för denna utbildning, kommer rekommendera den starkt om jag stöter på någon intresserad i framtiden! Om du vill ha hjälp med något i framtiden så är det bara att fråga.”
Eric - Algotrading Professional utbildning
“Tack för en kanonbra kurs! Jon heter jag och har gått igenom Swing kursen och tyckte den var jättebra upplagd. Jag har provat på dom strategier som fanns med i kursmaterialet och dom har fungerat bra för mig.” Flashback
Jon - Swingtrading Onlinekurs (Hitta Kursvinnare)
“"Tackar för en mycket bra aktietjänst!!"”
Christian - Årsmedlem Investerare
Hej, jag har varit Investerar medlem sen 2016 och är mycket nöjd med tjänsten. Testade även ett Trader-medlemskap för ett par år sen men hade då inte tid att engagera mig på allvar men var klart positiv. Nu känner jag att jag har lite mer tid och tänker mig en uppgradering till ett årsmedlemskap. Är det bara att klicka "upgrade" och betala?
Hälsningar, Anders
Tack så mycket. Det känns riktigt bra. Som en pedagog själv tycker jag att du har byggt upp tradingkursen väldigt bra steg för steg. Smart att jobba med en asynkron struktur!
Tomas

vill du lära dig mer?

Fler Artiklar Nedan

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Läs Mer
Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Läs Mer
Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

"Death Cross" (dödskors) – Vad är det och bör vi oroa oss?

Läs Mer
"Death Cross" (dödskors) – Vad är det och bör vi oroa oss?

En daytraders lön? – Vad tjänar man på en dag? | Hur mycket tjänar man på daytrading?

Läs Mer
En daytraders lön? – Vad tjänar man på en dag? | Hur mycket tjänar man på daytrading?