Gordon Gekko – USA aktier

Gordon Gekko

Min kanske bästa strategi alla kategorier. Avkastningen har varit inget mindre än fantastisk de senaste åren.

I denna portföljen så köper jag aktier på den amerikanska börsen. Det är i princip alltid stora bolag som har hög omsättning och är enkla att köpa från ett svenskt depåkonto.

Det är mycket enkelt att följa mina portföljer. Jag skickar ut ett mail en gång i månaden ungefär och uppdaterar alla medlemmar om något skall köpas eller säljas. Uppdateringen sker alltid på en söndag vilket innebär att alla har samma chans att köpa och sälja till samma kurser på måndagens öppning. Resultaten som du hittar här kommer från handel som har redovisats på detta sätt. Det är väldigt enkelt att följa portföljen och få exakt lika resultat som de jag har redovisat i diagrammen.

Strategin är mellanlångsiktig och har en medel till hög risk. Jag byter aktier en gång i månaden och håller samtidigt ungefär 5-6 stycken aktieslag. Du behöver endast vara Investerarmedlem för att ta rygg på denna portfölj.

Avkastningen hittar du här

Medlemskap – översikt

Leave a Reply

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com