gordon gekko

Aktieportföljen Gordon Gekko

Gordon Gekko – USA aktier

Gordon Gekko

Gordon Gekko portföljen är kanske min bästa strategi och aktieportfölj alla kategorier. Avkastningen har varit inget mindre än fantastisk sedan jag startade portföljen 2010.

Liveresultat sedan 2010

En strategi på USA-börsen

Gordon Gekko är kanske min bästa strategi och aktieportfölj alla kategorier. Avkastningen har varit inget mindre än fantastisk de senaste åren för Gordon Gekko.

I Gordon Gekko-portföljen så köper jag aktier på den amerikanska börsen. Det är i princip alltid stora bolag som har hög omsättning och är enkla att köpa från ett svenskt depåkonto.

Det är mycket enkelt att följa Gordon Gekko och mina portföljer. Jag skickar ut ett mail en gång i månaden ungefär och uppdaterar alla medlemmar om något skall köpas eller säljas. Uppdateringen sker alltid på en söndag vilket innebär att alla har samma chans att köpa och sälja till samma kurser på måndagens öppning. Resultaten som du hittar här kommer från handel som har redovisats på detta sätt. Det är väldigt enkelt att följa portföljen och få exakt lika resultat som de jag har redovisat i diagrammen.

Gordon Gekko-strategin är mellanlångsiktig och har en medel till hög risk. Jag byter aktier en gång i månaden och håller samtidigt ungefär 5-6 stycken aktieslag. Du behöver endast vara Investerarmedlem för att ta rygg på denna portfölj.

Resultat och senaste avkastningen hittar du här

gordon gekko aktieportfölj

Gordon Gekko

gordon gekko

En aktieportfölj sedan 2010


gordon gekko resultat

Vill du ha konkreta råd om trading och aktiesparande? Få vårt nyhetsbrev!

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email