Swingtrading

Bli medlem och få våra dagliga

Trading Signaler

Hur Man Använder Våra Tradingsignaler

1. Anmäl dig

Lägg upp ett konto och anmäl dig till vår swingtradingtjänst.

2. Förbered dig

Läs igenom vår guide om vad du behöver veta innan du sätter igång med vår tjänst.

3. Vänta på signaler

Varje morgon så kommer du få ett mail med tradingsignaler från flera beprövade strategier.

4. Repetera!

Svårare än så är det inte!

Lyckas med signalerna – Risk?

De strategier som vi använder har en historisk bra edge och även den livetrading vi gjort sedan 2013 har en positiv avkastning. Se gärna våra resultat som vi till skillnad mot de flesta andra alltid visar. De som förlorar pengar tillhör oftast någon av dessa 3 grupper:

 • Man tar för stora trades i förhållande till sitt konto och förlorar alldeles för mycket dom gånger man tar en förlust.
 • Man har för högt courtage – jämför olika mäklare med varandra för att hitta det billigaste.
 • Man följer inte signalerna.
Swingtrading signaler

Resultat från riktig livetrading!

trading signaler

Vår trading fortsätter att leverera bra resultat med mer än 8 års liveresultat!

Xs6ujk[1]

Vem är jag?

Jag heter Håkan Samuelsson och jobbar heltid med trading sedan många år tillbaka. Jag är Civilingenjör i grunden men valde att byta bana och istället följa min stora passion i livet vilket är trading och investeringar. 

Bloggen Samuelssons Rapport, startade jag 2008, som en hobby och sidoverksamhet och för att jag tyckte det var roligt och spännande att kunna nå ut till fler tradingintresserade i Sverige. 

Håkan Samuelsson

Swingtrading signaler

Vi har funnits sedan 2008

Vi har funnits i över 10+ år och är idag Sveriges största oberoende tradingsida. 

Hur vet man att man kan lite på Er? Kan Ni övertyga mig mer? Följande kanske kan hjälpa till lite.

Vad säger andra

“Vill även passa på att tacka för en bra swingtradingkurs. Bra att den har mycket av det praktiska med då jag känner att det oftast finns mycket att läsa när det kommer kring det teoretiska men inte alls lika mycket kring hur man faktiskt ska göra för att komma igång vilket jag tycker är mycket bra! Tack för mycket bra och tydlig undervisning!!!!”

Daniel - Swingtradingelev

“…jag vill beskriva Håkan som först och främst ärlig och realistisk. Jag kan inte minnas att jag bliv lovad något som senare rann ut i sanden. På ett lite mer personligt plan tycker jag att Håkan är en väldigt trevlig person och allmänt kul att prata med…”

Henrik - Swing + Algoutbildning

“Tack 🙂 Nu funkar det, så sjukt imponerad av dina skills ska du veta! Hur kommer du fram till allt!? :):)”

Nicklas - Swingtrading och Algotradingelev

“Jag köpte kursen! Jag ser redan nu att du har lagt ner mycket själ och tid i den och fullt med användbar information!

Olle - Swingtrading Onlinekurs

Godmorgon,

Måste tacka för en grymt bra swingtrading utbildning med väldigt tydliga och bra regler gällande trading.

Emil - Swingtrading Onlinekurs

“Tack för en kanonbra kurs!

Jon heter jag och har gått igenom den nya Swingtradingkursen och tyckte den var jättebra upplagd. Jag har provat på dom strategier som fanns med i kursmaterialet och dom har fungerat bra för mig. Nu skall jag snart köpa daytrading kursen av dig också.

Jon - Swingtrading Onlinekurs

“Hej. Jag har just börjat eran nybörjarkurs i swingtrading, och tycker mig ha fått valuta för pengarna. Tack så jättemycket…”

Magnus Swingtradingkurs

“Jag fortsatte att läsa på Samuelssons Rapport och blev alltmer imponerad av den uppriktighet som genomsyrade allt som publicerades. Om du är redo att lägga ner din själ i tradingen, kan jag inte nog rekommendera Håkans kurs. Den har varit ovärderlig för mig, och jag tror också att den kommer vara det för dig!”

William Algoelev

“Bra onlinekurs med tydliga steg du har. Jag har aldrig gjort sånt här innan och tycker det är roligt att utvecklas i en ny riktning.”

Stina - Swingtrading Onlinekurs

“Tjena Håkan.
Vill bara säga att patternfinder är helt grym, sicken revolution. Känns som jag gått från att handvaska till https://youtu.be/y_pqxpE-eRw

Rickard - Swingtrading & Algotradingelev

Jag vill börja med att säga att jag är väldigt nöjd med att jag valde att läsa kursen. Den känns mkt mer konkret än det jag läst av Tobbe och andra. Gillar verkligen att det är mekanisk trading och inte diskretionär. De diskretionära tradingböckerna jag läst är som att läsa en roman med valfritt slut vilket kan va trevligt men inte hjälper mig att bli en bättre trader.

Tage - Swingtrading Onlinekurs

Tradermedlemskap

Som medlem får du ta del av våra dagliga tradingsignaler!

Årsmedlemmar får ytterligare 5 strategier förklarade på svenska. (Inga signaler utan strategier som du själv kan jobba med och använda om du vill)

Swingtrader Bull and Bear
Nattstrategi Sleeptrader
Oiltrader
DAX-trader
Volatilitetstrader – Nasdaq

Såklart ingår också alla våra populära aktie- och fondportföljer! (ej för provmedlemmar)

Prova på för 9 kronor!

Kr 9 Första månaden. Därefter 495 kronor per månad.
 • Perfekt för dig som vill prova på vår populära tjänst!
 • Tradingsignaler
 • Avsluta närsomhelst! Ingen bindningstid!
 • Övergår efter 30 dagar till fullvärdigt TRADER medlemskap
 • Efter 30 dgr ingår även alla aktie- och fondportföljer​
Populär

Trader 1 år

Kr 271 Per Månad (Betalas Årsvis)​
 • Tradingsignaler
 • Bonus: 5 Trading Strategier (förklarade på svenska)​
 • ALLA AKTIEPORTFÖLJER
 • ALLA FONDPORTFÖLJER
 • MARKET TIMER
 • Tradingsupport (Fråga om Trading)​
 • Swingtrading i Excel
 • 10% rabatt på allting på sidan***
 • Nybörjarlektion i Hittakursvinnare, ProRealTime, Multicharts och TradeStation
 • 20 minuters Skype eller telefonkonsultation
Populär

Trader

Kr 495 Månadsvis
 • Tradingsignaler
 • ALLA AKTIEPORTFÖLJER
 • ALLA FONDPORTFÖLJER
 • MARKET TIMER
 • Swingtrading i Excel (valfritt)
 • Tradingsupport (Fråga om Trading)​
paypal visa master card amex

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Swingtrading är en populär handelsstrategi som lockar många investerare och handlare på grund av dess potential att generera vinster på kort till medellång sikt. En viktig faktor för att lyckas med swingtrading är att ha tillgång till pålitliga trading signaler. Håkan Samuelsson, grundaren av Samuelssons Rapport, erbjuder en framgångsrik tjänst som ger dagliga trading signaler och har mer än 8 års dokumenterade livetrading-resultat.

Vad är trading signaler och hur fungerar de?

Trading signaler är indikatorer eller instruktioner som informerar handlare om när man ska köpa eller sälja en tillgång baserat på en förutbestämd strategi. Samuelssons Rapport erbjuder trading signaler från flera beprövade strategier och skickar dem dagligen via e-post till sina medlemmar.

Fördelarna med att använda trading signaler från Samuelssons Rapport är många. För det första bygger signalerna på strategier med en historiskt bevisad framgång. Dessutom har Samuelssons Rapport konsekvent levererat positiva resultat sedan 2013 och visar öppet sina livetrading-resultat, vilket skapar förtroende hos sina medlemmar.

För att dra nytta av trading signalerna behöver man bara följa några enkla steg. Först och främst behöver man skapa ett konto och anmäla sig till swingtrading-tjänsten hos Samuelssons Rapport. Sedan är det viktigt att läsa igenom deras guide för att få en grundläggande förståelse för tjänsten och de strategier som används. Varje morgon kommer man sedan att få en e-post med trading signaler baserade på dessa strategier. Det enda man behöver göra är att följa instruktionerna och utföra de rekommenderade köp- och säljorder.

Det är viktigt att notera att framgång med trading signaler inte är garanterad. Det finns några vanliga misstag som handlare kan göra och som kan påverka deras resultat negativt. Till exempel kan man ta för stora trades i förhållande till sin kapitalbas och förlora stora belopp när en förlust inträffar. En annan faktor är att välja en mäklare med höga courtagekostnader, vilket kan minska den potentiella vinsten. Slutligen är det avgörande att följa trading signalerna noggrant och inte göra egna avvikelser.

Sammanfattningsvis kan användningen av trading signaler vara en effektiv strategi för att lyckas med swingtrading. Genom att följa pålitliga signaler baserade på beprövade strategier kan investerare öka sina chanser att uppnå framgång på aktiemarknaden. Samuelssons Rapport erbjuder en omfattande tjänst med dagliga trading signaler och har bevisat sin förmåga att leverera positiva resultat under en lång tidsperiod.

Att använda trading signaler från Samuelssons Rapport har flera fördelar för investerare. För det första sparar det tid och ansträngning att genomföra omfattande marknadsanalyser. Istället för att själv söka efter potentiella handelsmöjligheter kan man förlita sig på de noggrant utvalda signalerna som levereras direkt till ens e-post varje dag.


Dessutom kan trading signaler vara särskilt fördelaktiga för nybörjare inom swingtrading. Genom att följa tydliga instruktioner och rekommendationer från experter inom området får man möjlighet att lära sig mer om handel och investeringar samtidigt som man gör lönsamma affärer. Man behöver inte vara en erfaren trader för att dra nytta av dessa signaler, vilket gör dem tillgängliga och användbara för alla nivåer av investerare.


En annan fördel med att använda trading signaler är att de bygger på beprövade strategier. Samuelssons Rapport har genomfört omfattande forskning och testat olika metoder för att identifiera de mest framgångsrika handelsstrategierna. Genom att dra nytta av deras kunskap och erfarenhet kan man öka sina chanser att göra lönsamma affärer på marknaden.


För att säkerställa att man får maximal nytta av trading signalerna är det viktigt att följa instruktionerna noggrant. Det innebär att vara disciplinerad och exekvera köp- och säljorder i rätt tid och enligt de angivna parametrarna. Att ha tålamod och låta strategin utvecklas är också viktigt, eftersom inte varje enskild trade kommer att vara framgångsrik. Det är den samlade avkastningen över tid som räknas.


Samuelssons Rapport erbjuder även stöd och support till sina medlemmar. Om man har frågor eller behöver ytterligare vägledning kan man alltid kontakta dem via e-post. Detta skapar en trygg och stöttande miljö för investerare som vill maximera sina resultat och förbättra sina handelsfärdigheter.


Sammanfattningsvis kan trading signaler vara en ovärderlig resurs för investerare inom swingtrading. Genom att dra nytta av pålitliga signaler baserade på beprövade strategier kan man öka sina chanser att uppnå lönsamma affärer och långsiktig framgång på aktiemarknaden. Samuelssons Rapport erbjuder en omfattande tjänst som levererar dagliga trading signaler och stöd till sina medlemmar, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för dem som vill optimera sina handelsresultat.

vill du lära dig mer?

Fler Artiklar Nedan

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Läs Mer
Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Läs Mer
Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

En daytraders lön? – Vad tjänar man på en dag? | Hur mycket tjänar man på daytrading?

Läs Mer
En daytraders lön? – Vad tjänar man på en dag? | Hur mycket tjänar man på daytrading?

Blanka OMX index – strategi

Läs Mer
Blanka OMX index – strategi