Swingtradingresultat – Collective2

Här nedan ser du resultatet för min USA-swingtradingstrategi.

Denna handel gör jag i USA bland annat för att verifiera att min swingtradinghandel på denna sidan är tillförlitlig och bra. Kan din nuvarande leverantör visa något liknande som stämmer med verkligheten? Du vet väl att dom flesta bortförklarar sina resultat och ger dig värdelös historiska tester istället. Det är som att känna till lottoraden i förväg.

Trading är mycket svårt och dom flesta klarar helt enkelt inte av det. Nedan diagram är ett bevis för att min strategi fortfarande fungerar. Strategin är såpass bra att det finns ett företag i USA som använder min strategi som reklam på sin förstasida. Liknande logik och strategi använde jag i min svenska swingtrading som du hittar här.

chart84372841 Samuelssons Rapport

Det här är en strategi som ingår i TRADER-abonnemanget men som handlas via en amerikansk sida som heter Collective2. För att följa denna strategi måste man anmäla sig där vilket är gratis och sedan tala om för mig vilket loginnamn du har. När jag vet detta så kan du ta del av denna trading. Den kan både automattrejdas och handlas manuellt om man så vill.

Jag använder liknande strategier/signaler som jag använder för min svenska Swingtrading. Skillnaden med USA-swingen är att här får ni se mig handla med mina signaler direkt. Courtage är dessutom inkluderat. Det finns även möjlighet att autotrejda min swingtrading på eget konto.

Ni kan som sagt hitta strategin på en sida som heter Collective2. Den är en av dom största sidorna för liknande ändamål i världen. Min strategi har gått väldigt bra och är en av dom bättre på sidan om man ser till C2’s egen ranking. Dom bästa strategierna på collective 2 får dessutom möjlighet att listas på en annan lista som hedge fonder kollar på för att hitta nya strategier/traders. Där finns nu även min strategi med.

Priset är för närvarande 59 dollar i månaden men är du TRADER medlem så får du den gratis.

Jag hade som mål att kunna få med några andra daytrading strategier också på Collective2 och erbjuda till er men tyvärr så blir slippage väldigt högt och länken mellan mina programvaror och Collective 2 är inte 100%-ig heller så det gjorde att jag var tvungen att lägga ner denna planen för tillfället. Jag har ingen tid att sitta och kontrollera C2 hela tiden så jag börjar med detta igen när jag antingen har mer tid eller bättre kopplingar. Så om du ser några andra strategier utöver XLN Swingtrading på sidan i mitt namn så är det dessa.

Vill man följa mina trades på Collective2 så måste man bli medlem först på C2 vilket inte kostar något. Sedan kostar min strategi att prenumerera på men är du medlem på Samuelssons Rapport så får du den gratis.


Den information och de analyser som ni finner på denna webbplats tillhandahålls endast i informationssyfte. Ingenting häri skall tolkas som personlig investeringsrådgivning. Under inga omständigheter skall denna information ses som en rekommendation att köpa, sälja eller behålla något värdepapper. Jag kan heller inte garantera att något av den information som du hittar på denna webbplats är korrekt, och att något skrivet här bör eller kan bli föremål för oberoende kontroll. Du, och du ensam, är ansvarig för eventuella investeringsbeslut du gör. De idéer och strategier som finns på webbplatsen ska aldrig användas utan att du först bedömer din egen personliga och ekonomiska situation, eller att du rådfrågar en professionell finansiell rådgivare. Mina tankar och åsikter kommer också att ändras från tid till annan allteftersom som jag lär och samlar på mig mer kunskap.

vill du lära dig mer?

Fler Artiklar Nedan

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Läs Mer
Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Läs Mer
Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Average True Range – ATR, Volatilitets indikatorn

Läs Mer
Average True Range – ATR, Volatilitets indikatorn

Glidande Medelvärde i trading: Allt du bör veta om indikatorn för dina strategier

Läs Mer
Glidande Medelvärde i trading: Allt du bör veta om indikatorn för dina strategier