tradingkurs

Last Updated on 6 January, 2022 by Linus

Sveriges mest kompletta trading utbildning

Jag startade en strategi/trading-utbildning under hösten 2015 där jag lär ut hur man utvecklar strategier och handlar på börsen lönsamt samt hur man undviker dom vanligaste misstagen…
 

Denna sidan har flyttat till ny plats.

Du hittar våra utbildningar här.

.

 
…Hur undviker man överoptimering och hur vet man om en strategi är robust är några av frågorna jag kommer gå igenom. Självklart skräddarsys det vi går igenom tillräckligt för att passa in i din situation och kunskapsnivå. Det är inga problem om du är nybörjare och vill lära dig från grunden.
Utbildningen är begränsad genom att jag bara jobbar med 3 – 4 per månad.
Jag inkluderar egna strategier som jag trejdar live varje idag och visar även hur jag utvecklat dom. Bara värdet av dessa är långt över det pris som utbildningen kostar… Liknande utbildningar i USA kostar mellan 50-100 000 kronor. Jag erbjuder utbildningen för en bråkdel av det priset.
 

Trading utbildning

 

Skall du lyssna på mig?

Det får du avgöra själv naturligtvis. Jag handlar på aktiemarknaden varje dag och har det som mitt levebröd. Det borde göra mig mer trovärdig. Jag har en civilingenjörsexamen från KTH och jag har handlat på börser över hela världen sedan 1998.
Hör av dig vid intresse. Först till kvarn…
Ja, jag vill lära mig mer om trading


 

Följ Oss På Twitter

Vi finns även påTwitter