Samuelssons Rapport Swingtrading – Översikt

Samuelssons Rapports Swingtrading har som mål att vara Sveriges mest exklusiva och aktiva börstjänst för den aktiva privata investeraren. Vårt huvudfokus är alltid på slutresultatet. Vi är en liten aktör som vill utmana dom stora jättarna som alltför länge tagit för mycket betalt utan att kunna leverera resultat därefter. Vi vågar även till skillnad mot dom flesta andra visa våra resultat. Dom flesta i branschen bortförklarar gärna denna viktiga detalj.

Skulle du vilja kunna scanna igenom alla aktier på Stockholmbörsen samt USA-börsen och vaska fram de aktier som har störst sannolikhet att gå upp inom de närmaste dagarna? Det är precis det jag gör varje dag innan börsen öppnar. Jag letar dagligen efter de guldkorn som har bättre odds än övriga aktier för att gå upp. Om du inte själv har möjlighet att göra detta så kan du nu ta del av de aktier jag hittar genom att bli medlem. Är du nyfiken på hur det har gått?

Resultat för de senaste åren hittar du här.
mekanisk trading

Vi erbjuder idag 2 möjligheter att ta rygg på swingtradingen.

Den ena möjligheten att ta rygg på swingtradingen erbjuder vi här på bloggen för alla som är medlemmar.  Om denna swingtrading kan du läsa längre ned på sidan.

Den andra möjligheten kan autotrejdas via en sida som heter Collective2. Du hittar denna variant här och du kan även hitta mer information om denna handel om du följer länken.

Observera att båda varianterna av swingtrading ingår i medlemskapet.

Lyckas med signalerna
Dom flesta som är medlemmar och följer de grundläggande regler som vi har för swingtradinghandeln tjänar pengar. Med en sund storlek på dina trades (och ett lågt courtage) så är det svårt att undvika detta. De som misslyckas tillhör oftast någon av dessa 4 grupper:

  • Man tar för stora trades i förhållande till sitt konto och förlorar alldeles för mycket dom gånger vi tar en förlust.
  • Man har för högt courtage.
  • Man följer inte signalerna.
  • Man tar inte alla trades.

Vill du prova på våran swingtrading? Anmäl dig här.

Min Swingtrading bygger på positionstagning med tidsperspektiv på allt från ett par dagar till ett par veckor. Tjänsten utgår ifrån unika historiska mönster och algoritmer och bygger på statistiska samband som visat sig fungera under långa perioder.

Min swingtrading – Nu på topplistan i USA

Resultat Swingtrading via bloggen

Resultat USA Swingtrading – via Collective2


 

Här hittar du information om min swingtrading som jag erbjuder här på bloggen. Signalerna som jag publicerar på bloggen är ofta trades som jag själv tar. Jag rekommenderar ingen positionsstorlek eller liknande beroende på att alla investerares ekonomiska situation och riskprofil är helt olika. 

Köpsignalerna kommer från kvantitativa strategier (ca 10-15st) där jag varje dag går igenom de signaler som jag anser bäst lämpade för trading just den dagen.

Signalerna är inget tradingsystem i sig själv utan bör endast ses som ett förslag på tradingideer där det finns en hög sannolikhet att aktien kommer gå upp inom kort.

Normallängd för en trade är ca 2-6 dagar.

Köp och säljsignaler kommer alltid att ske på nästföljande dags kurser. Det finns undantag men då mailar jag ut instruktioner till alla medlemmar.

Jag kommer inte gå in på hur jag får fram mina signaler av ganska så uppenbara skäl. Det är mina yrkeshemligheter och det ligger många års arbete bakom mycket av dessa ideer.

Det är väldigt hög träffsäkerhet på signalerna, ett snitt på mellan 70-90% kan Ni förvänta Er med en profitfactor på över 3, vilket är högt.  (Profit Factor är summan av vinsterna dividerat med summan av förlusterna)

Detta är alltså strategier som jag använder dagligen i min trading och tjänar bra med pengar på.

Givetvis är det inte bara köpsignalen som är viktig för att tjäna pengar utan det finns en hel del annat att tänka på också såsom storlek på din position i förhållande till din kapital samt psykologi mm mm.

Det kommer dessutom vara svårt att ta alla trades och det är inte heller meningen. Jag hoppas att tradingideerna kommer användas som kompliment till egen research och analys.

Det kommer inte finnas signaler till strategierna varje dag utan jag kommer endast att ha med  någonting när det uppfyller mina kriterier för en trade.

Signalerna som genereras varje dag finns att läsa på webbsidan samt att dom mailas (email) ut varje dag.

För närvarande så använder jag Stockholmsbörsen och den amerikanska börsen för att fina swingtrades. Jag har på senare tid inkluderat amerikanska aktier av den anledningen att det fanns långa perioder då Stockholmsbörsen inte gav några signaler. Jag rekomenderar alla att  även inkludera dessa trades då det ger en bra diversifiering samt bättre resultat.

Lite om stopploss

—————————————————————————————–

Här hittar du status just nu för mina swingtrades

—————————————————————————————————–

Vill du vara med? Anmäl dig här.

Den information och de analyser som ni finner på denna webbplats tillhandahålls endast i informationssyfte. Ingenting häri skall tolkas som personlig investeringsrådgivning. Under inga omständigheter skall denna information ses som en rekommendation att köpa, sälja eller behålla något värdepapper. Jag kan heller inte garantera att något av den information som du hittar på denna webbplats är korrekt, och att något skrivet här bör eller kan bli föremål för oberoende kontroll. Du, och du ensam, är ansvarig för eventuella investeringsbeslut du gör. De idéer och strategier som finns på webbplatsen ska aldrig användas utan att du först bedömer din egen personliga och ekonomiska situation, eller att du rådfrågar en professionell finansiell rådgivare. Mina tankar och åsikter kommer också att ändras från tid till annan allteftersom som jag lär och samlar på mig mer kunskap.