Swingtrading

Swingtrading för Index och aktier som bygger på positionstagning med tidsperspektiv på allt från ett par dagar till ett par veckor. Tjänsten utgår ifrån unika historiska mönster och bygger på statistiska samband som visat sig fungera under långa perioder.mekanisk trading

Jag erbjuder idag 2 möjligheter att ta rygg på min swingtrading.

Den ena möjligheten att ta rygg på min swingtrading erbjuder jag här på bloggen för alla som är medlemmar.  Om denna swingtrading kan du läsa längre ned på sidan.

Den andra möjligheten kan autotrejdas via en sida som heter Collective 2. Du hittar denna variant här och du kan även hitta mer information om denna handel om du följer länken.

Observera att båda varianterna av swingtrading ingår i medlemskapet.

Min swingtrading – Nu på topplistan i USA

Resultat USA Swingtrading – via Collective2
Resultat Swingtrading via bloggen

—————————————————————————————–

Här hittar du information om min swingtrading som jag erbjuder här på bloggen. Signalerna som jag publicerar på bloggen är ofta trades som jag själv tar. Jag rekommenderar ingen positionsstorlek eller liknande beroende på att alla investerares ekonomiska situation och riskprofil är helt olika. 

Köpsignalerna kommer från kvantitativa strategier (ca 15st) där jag varje dag går igenom de signaler som jag anser bäst lämpade för trading just den dagen.

Signalerna är inget tradingsystem i sig själv utan bör endast ses som ett förslag på tradingideer där det finns en hög sannolikhet att aktien kommer gå upp inom kort.

Normallängd för en trade är ca 2-6 dagar.

Köp och säljsignaler kommer alltid att ske på nästföljande dags kurser. Det finns undantag men då mailar jag ut instruktioner till alla medlemmar.

Jag kommer inte gå in på hur jag får fram mina signaler av ganska så uppenbara skäl. Det är mina yrkeshemligheter och det ligger många års arbete bakom mycket av dessa ideer.

Det är väldigt hög träffsäkerhet på signalerna, ett snitt på mellan 70-90% kan Ni förvänta Er med en profitfactor på över 3, vilket är högt.  (Profit Factor är summan av vinsterna dividerat med summan av förlusterna)

Detta är alltså strategier som jag använder dagligen i min trading och tjänar bra med pengar på.

Givetvis är det inte bara köpsignalen som är viktig för att tjäna pengar utan det finns en hel del annat att tänka på också såsom storlek på din position i förhållande till din kapital samt psykologi mm mm.

Det kommer dessutom vara svårt att ta alla trades och det är inte heller meningen. Jag hoppas att tradingideerna kommer användas som kompliment till egen research och analys.

Det kommer inte finnas signaler till strategierna varje dag utan jag kommer endast att ha med  någonting när det uppfyller mina kriterier för en trade.

För närvarande så använder jag Stockholmsbörsen och den amerikanska börsen för att fina swingtrades. Jag har på senare tid inkluderat amerikanska aktier av den anledningen att det fanns långa perioder då Stockholmsbörsen inte gav några signaler. Jag rekomenderar alla att  även inkludera dessa trades då det ger en bra diversifiering samt bättre resultat.

Lite om stopploss

—————————————————————————————–

Här hittar du status just nu för mina swingtrades

—————————————————————————————————–

Vill du vara med? Anmäl dig här.