October 5

Hur går det för mig? Det var ett tag sedan nu…

Last Updated on 11 April, 2023 by Håkan Samuelsson

Det var ett tag sedan jag skrev något om mig och mitt liv som trader. Det är nog över ett år sedan om jag inte missminner mig. Jag har tänkt att skriva många gånger men det har alltid kommit något emellan.

Tradingen rullar på som vanligt skulle jag vilja säga. Jag handlar en aning mindre strategier än förra året. Nu är de omkring 60-70 stycken som jag kör samtidigt på mina servrar. Jag har skalat ner en del pga att vissa edger har fejdat bort och inte längre är där samt att jag skruvat åt kraven lite för vad jag trejdar. Det brukar innebära lite mindre pengar på slutraden men lite högre träffsäkerhet bland tradesen jag tar.

Förutom att jag jobbar som vanligt med att ta fram nya strategier och handlar mina strategier så har jag också ägnat en hel del tid åt denna bloggen. Den växter så det knakar och antalet läsare ökar varje månad vilket jag tycker är väldigt roligt. Det är både antalet läsare, antalet medlemmar samt elever som har ökat markant det senaste året.

Algoutbildningen har fler elever än någon säsong tidigare. Swingtradingutbildningen är också populär och har utbildat många nya traders.

Faktum är att det gått så bra med Samuelssons Rapport att jag beslutat mig, tillsammans med en tidigare elev, att starta upp en internationell variant av Samuelssons Rapport. Jag har gått och funderat och slipat på denna idén i ganska många år men inte kommit till skott.

Nu har jag haft turen att stöta på en fantastiskt duktig medarbetare och numera kollega som jag startat igång detta projekt tillsammans med. Sidan heter som en del av er redan känner till The Robust Trader. Kika gärna in och ta en titt.

Vi är stolta över vad vi gjort fram tills nu. Vi har mycket planer och vi kommer att fortsätta expandera kraftigt närmaste åren. Vi har lagt upp det så att William, som min kollega heter, tar hand om driften och det mesta av utvecklingen av sajten medan vi tillsammans håller i innehåll, och bestämmer riktning för sajten.

Det kommer bli en hel del utbildning även på denna sidan. Så är du intresserad av att lära dig mer om trading så kommer den sidan gå in mycket djupare på detta än vad Samuelssons Rapport någonsin gjort. Algotradingutbildningen undantaget. Algoutbildningen kommer att finnas tillgänglig i både Sverige och internationellt nästa år.

För mig som utbildade mig till trader i USA och att jag fortfarande gör den mesta av min handel där så känns det här extra spännande. Min handel har alltid varit till 90% inriktat på USA och internationella marknader. Därför blir det intressant och givande att utforma The Robust Trader mot en publik som jag redan känner ganska väl.

Detta innebär inte att jag saktar ner med Samuelssons Rapport i Sverige, inte alls. Jag kommer att köra på med det som vanligt. Det finns ju dessutom en hel del synergieffekter mellan sidorna som kommer att gynna båda.

Related Posts

Prova Trading Signaler (Dagligen med Live Resultat) – 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen med Live Resultat) – 9 SEK

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer (Resultat från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer (Resultat från 2008)

Välkommen till Sveriges största tradingblogg – (och en av) Sveriges största aktieblogg

Välkommen till Sveriges största tradingblogg – (och en av) Sveriges största aktieblogg

Civilingenjör eller Daytrader? Vad väljer jag?

Civilingenjör eller Daytrader? Vad väljer jag?