April 4

TRADING FORUM – SR VIP Forum: Ett community för traders i Sverige (Aktieforum)

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

SR VIP Forum – Ett community för traders i Sverige

SR VIP Forum är ett Tradingforum (och aktieforum) för aktiva och seriösa traders i Sverige. Vårt mål har alltid varit och kommer alltid att vara att skapa ett vänligt, positivt, framåtriktat community där medlemmar öppet kan dela och diskutera allt som trading har att erbjuda. Forumet är ett av de vänligaste du hittar och medlemmar gör allt för att kunna hjälpa varandra komma framåt med sin trading. Några av de primära skillnaderna mellan SR Trading Forum och andra aktieforum handlar om våra regler. Vi har en nolltolerans för dåligt uppförande.

Traders som hjälps åt

SR VIP Forum är en grupp av traders (nybörjare och experter) som hjälps åt att sig framåt för att bli lönsamma och bättre traders. Våra medlemmar lär sig mycket, utvecklar nya relationer och lyckas undvika kostsamma misstag genom det dagliga samarbetet.

Vårt främsta fokus

Tradingforum
Tradingforum
Vårt främsta fokus är att hela tiden lära oss mer och att hjälpa varandra framåt. Ingen hype och ingen “hemlig sås”. Hjälpsamhet, ärlighet och ödmjuket är ledord. Sanningen är den att trading är svårt. För att lyckas måste du försöka ha så mycket hjälp som möjligt omkring dig. Det gäller alltfrån utbildning, mentorer och annat som är viktigt. Vi försöker dela med oss av allt som kan ta oss framåt som traders och att nå våra mål.

Nybörjare och experter

På SR Trading Forum så hittar du nybörjare, traders som hållit på ett tag och även några som lever på trading. En del av dessa har också gått flera utbildningar på Samuelssons Rapport. Alltifrån grundläggande swingtradingkurser till vår mest avancerade Algotradingkurs.
 

 

Ett annorlunda forum

Vi är fundamentalt annorlunda än andra tradingforum och aktieforum:

  • Vi är här för att hjälpa andra. Fråga bara så att vi vet
  • Vi arbetar extremt hårt för att vara positiva i vår community.
  • Vi tolererar inte oförskämt beteende eller trolling.
  • Vi tror starkt på och uppmuntrar att dela med sig till andra. Den heliga graalen finns alltid inom dig. Lås oss hjälpas åt att hitta den hos dig.
  • Vi förväntar oss att våra medlemmar ska delta och bli en del av vår community. Hjälp dig själv genom att hjälpa andra.

Ett trading forum och community för aktiva traders i Sverige. Vi snackar strategier, setups, framgångshistorier och tips för att bli en bättre trader.

Passar alla stilar av trading

Aktieforumet passar alla stilar av trading. Oavsett om det är swingtrading, daytrading, Forex eller algotrading. Alla är välkomna.
Du måste registrera dig och bli tradingmedlem för att kunna ta del av vår community,aktieforum och tradingforum. (Ej provmedlemmar)

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

200 dagars medelvärde eller Buy and hold – OMX-index

200 dagars medelvärde eller Buy and hold – OMX-index

Oslobörsens OBX från 1990. Vem vinner? 200 dagars medelvärde eller ”Buy and hold”.

Oslobörsens OBX från 1990. Vem vinner? 200 dagars medelvärde eller ”Buy and hold”.