April 4

Vilken typ av trading är lämplig om man jobbar heltid?

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

Jag fick följande fråga av en läsare häromdagen.

Jag har en fråga kring trading, jag jobbar heltid, vad är det för typ av trading som är lämplig att tillämpa om man vill att trading ska kunna göras samtidigt som jag jobbar? Jag vill lära mig allt som har med börsen att göra inom trading.

MITT SVAR:
Algotrading är ett alternativ som jag själv håller på med och gillar. Det automatiserar det mesta och gör att du kan fokusera på det viktigaste vilket är utveckling av strategier. Steget dit är stort och bör delas upp i mindre steg. Ett bra steg på vägen är swingtrading. Med Swingtrading kan du ha ett vanligt jobb och ändå hålla på med trading. Det finns en del begränsningar med Swingtrading men det är ett perfekt insteg i kvantitativ trading och mekanisk trading. Om du fråga mig så skulle jag hävda att det är det enda som fungerar idag. 100% av all min värdepappershandel, oavsett om det är trading eller aktieportföljer baseras på kvantitativa analyser. Min trading baseras på 100% kvantitativ trading.

Hoppas svaret hjälper dig framåt. Återkom gärna annars.
mvh Håkan

Nyhetsbrev

Intresserad Av Trading?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av våra utskick om trading. (Gratis)

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Swingtradingsignaler – Vanliga frågor

Swingtradingsignaler – Vanliga frågor

Skall man omfördela och vikta aktieportföljen så att man får lika delar på varje aktie? (Läsarfråga)

Skall man omfördela och vikta aktieportföljen så att man får lika delar på varje aktie? (Läsarfråga)