April 4

6 månaders tradingutbildning – Algotrading (10 algostrategier)

Last Updated on 12 April, 2024 by Håkan Samuelsson

Min algotradingkurs lär dig det du behöver för att komma igång som professionell trader. Du får lära dig mina metoder för att bygga strategier och hur man gör dessa robusta.

Tillsammans jobbar vi igenom material som jag skräddarsyr för dina behov. Jag ger dig mina erfarenhet som trader i över 20 år. Jag visar hur du undviker fällor som du annars skulle hamna i. Misstag som kan vara mycket dyra.

 

6 månader tillsammans

I 6 månader hörs vi via Skype eller telefon och delar skärm regelbundet. Du har dessutom alltid tillgång till mig via chatt och email.**

Jag tar in 2 nya elever varje månad. Mer än så hinner jag inte med. Jag börjar att jobba med de jag anser har bäst möjligheter att tillgodogöra sig utbildningen. En gemensam nämnare för de jag börjar att jobba med är att man är beredd att jobba hårt. Tror du att detta skulle vara något för dig så är du välkommen att höra av dig.

Vill du börja med robothandel och ta din trading till nästa nivå? Vill du trejda som hedgefonder och professionella gör? Drömmer du om att kunna ha en dator som autotrejdar åt dig? Ta då denna unika chans och börja med detta.

10 Färdiga strategier

I dessa premiumpaket så ingår det färdiga strategier, hjälp och utbildning där vi tillsammans ser till att du kommer igång med autotrading (robottrading / algotrading kurs) på din egen dator eller server.


 

Testimonials

“Jag är jättenöjd med kursen, känner att jag fått bra värde för pengarna och bra feedback och återkoppling. Lärt mig jättemycket och känns roligt att lärt känna dig, hoppas vi kan hålla kontakten i framtiden. Hörs framöver för en återkoppling.”
Rickard – Algo Professional elev   (6 månader)


“Sammanlagt, blev det $259! Ett litet steg för en riktig trader men ett ENORMT STORT steg för Thomas!

Faktum är att jag öppnade en flaska gott vin för att fira! Skål Håkan!”

//Thomas – Algoelev Professional (6 månader)


”Jag skulle vilja beskriva kursen och Håkan som först och främst ärlig och realistisk. Jag kan inte minnas att jag blivit lovad något som senare rann ut i sanden. På ett lite mer personligt plan tycker jag att Håkan är en väldigt trevlig person och allmänt kul att prata med, vilket definitivt inte är något minus.” //Henrik R   (Algotrading Professional elev)


”Tjena Håkan.

Vill bara säga att patternfinder är helt grym, sicken revolution. Känns som jag gått från att handvaska till https://youtu.be/y_pqxpE-eRw”  // Rikard beskriver ett av många verkyg som ingår i kursen

Rickard – Algoelev Professional (6 månader)

”Nu i efterhand inser jag hur otroligt billigt algotradingpaketet var. Idag, ett år efter att jag började trada, har jag tjänat tillbaka den summan nästan tiofalt. Otroligt prisvärt, och en kickstart på vilken algotrading-karriär som helst” //William  – Algoelev Professional (6 månader)


”Jag skulle vilja beskriva kursen och Håkan som först och främst ärlig och realistisk. Jag kan inte minnas att jag blivit lovad något som senare rann ut i sanden. På ett lite mer personligt plan tycker jag att Håkan är en väldigt trevlig person och allmänt kul att prata med, vilket definitivt inte är något minus.” //Henrik R  – Algoelev Professional (6 månader)


”Tjena Håkan.
Vill bara säga att patternfinder är helt grym, sicken revolution. Känns som jag gått från att handvaska till https://youtu.be/y_pqxpE-eRw”  // Rikard beskriver ett av många verkyg som ingår i kursen


Viktiga punkter vi går igenom i de olika paketen

 • Hur hittar man Tradingidéer?
 • Hur man vet om en tradingstrategi är tillräckligt bra
 • Så här gör man inte när man testar eller bygger en strategi
 • Du får en strategi av mig som du testar på olika marknader. Vi analyserar resultatet tillsammans. (endast Professional paket)
 • Hur du väljer programvara
 • Hur du väljer mäklare
 • Många leverantörer är oärliga – hur undviker man dessa?
 • Hur man kan se på en avkastningskurva om det är fake eller inte
 • Robothandel- vi lär oss hur man automatiserar sin trading
 • Komma igång med server/VPS
 • Hur man bygger en tradingstrategi
 • Därför behöver du en process som denna för att lyckas
 • Vilken marknad/er skall jag välja?
 • Hur man undviker dom vanligaste misstagen när man bygger strategier
 • Hur man testar en strategi
 • Vilka Entries är de bästa
 • Vilka exit är bäst och var placerar jag stoppen?
 • Monte Carlo? Är inte det en Formula 1 bana?
 • Hemligheten med att göra en strategi robust
 • Hur testar man en strategi korrekt?
 • Superenkelt sätt att komma igång med programmering av strategier
 • Bygga en portfölj med många strategier – detta måste du tänka på
 • Diversifiering – spelar det någon roll?
 • Vi bygger en egen strategi tillsammans (endast Professional paket)
 • Hur analyserar man en marknad och hur vet man vilken setup eller typ av strategi som funkar bäst?
 • Jag visar i paket 3 ”hemligheten” med hur man går tillväga för att designa strategier i nästan vilken marknad som helst.
 • I paket 3 så får du tillgång till min privata Skype och kan fråga frågor när du vill.

Du kan läsa mer om kursen här.

Related Posts

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Våra Aktieportföljer och Fondportföljer – (Resultat Från 2008)

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Prova Trading Signaler (Dagligen + Live Resultat) – Endast 9 SEK

Hur många håller på med algoritmisk trading?

Hur många håller på med algoritmisk trading?

Data-Driven Börsanalys – Algoritmisk och Kvantitativ Aktieanalys

Data-Driven Börsanalys – Algoritmisk och Kvantitativ Aktieanalys